Za ultimativnu modnu kombinaciju ove zime, odaberite sportsko-zimski stil kojem je naglasak na udobnosti.

Godina je na izmaku i zima opet kuca na vrata. Iako smo uživali u „babljem ljetu“ krajem listopada, svi znamo koliko zimski mjeseci mogu biti hladni. Za sve ljubitelje sporta kojima su na prvom mjestu aktivno provođenje slobodnog vremena, udobnost i sportski stil, imamo sjajne savjete za odabir ovogodišnje zimske odjeće. Tko kaže da zimi ne možemo nositi tenisice! Samo provjerite jesu li zaista vodootporne u slučaju jakih pljuskova i kiše.

Provjeri najpopularniju zimsku odjeću i obuću ove sezone nadahnutu svjetskim sportskim trendovima.

Zimski san nije jedina opcija tijekom hladnih mjeseci, a zašto bi i bio kad nas čeka toliko zabave – čak i na snijegu! Ipak,  odabir zimske odjeće u skladu s vremenskim prilikama ključan je za „obranu“ od ozeblina koje mogu pokvariti svaku zabavu i zato imamo nekoliko korisnih savjeta koji će te ugrijati dok uživaš u snježnom danu i prirodi ili u zimskoj šetnji po središtu grada.

„Baggy“ trenirke i majice s kapuljačom

„Baggy“ trenirke i majice s kapuljačom najudobnija su sportska odjevna kombinacija, uz koju ujedno možeš izraziti svoju funky osobnost. Ove zime u trendu su uglavnom zagasite boje poput sive, crne, maslinasto-zelene, ljubičaste, ali nova sezona donosi i moderne trendove poput velikih Jordan slogana u dosad neviđenom stilu!

Puloveri i majice s kapuljačom neizostavan su dio svake zimske garderobe jer omogućavaju sportski look koji možemo kombinirati i s trapericama, a nedjeljom su idealne za grijanje uz kamin. Ovogodišnji trendovi ističu i suptilne boje kao što su bordo crvena, maslinasto-zelena, plava, siva itd.

Ove godine pobjeđuju sportske jakne!

Za idealan modni odabir ove sezone preporučujemo skraćenu, ali ležernu i cool jaknu ili vjetrovku koju možeš nositi s maslinasto-zelenim hlačama, a izgled upotpuni s lifestyle tenisicama. Ovo predlažemo ako tražiš zimsku odjeću koja je i moderna i praktična. Unatoč hladnoći, još uvijek se možeš zabaviti sa svojim stilom i izgledati sjajno svaki dan.

                           

Pokazat ćemo vam kako izgledati elegantno (a da vam nije hladno), s idejama za najbolje street-style zimske kombinacije.

Ženske tenisice za zimske mjesece

Ako si osoba koja jednostavno ne može obuti ništa osim tenisica (bez brige, ima nas puno takvih!), čak i po snijegu i jakim pljuskovima, imamo puno ideja za tebe. Nike nudi puno novih modela visokih lifestyle tenisica koje će te zaštititi i od hladnoće i od kiše.

Nike Blazer tenisice prate stil 70-ih, popularnost im je rasla 80-ih, a tijekom 90-ih postale su klasik. Sada, sa svojim bezvremenskim retro dizajnom, dominiraju svijetom lifestyle tenisica. Istodobno su ekološki prihvatljive jer su izrađene od minimalno 20% recikliranih materijala. Gornji dio tenisice izrađen je od glatke sintetičke kože i bez životinjskih materijala što se odlično uklapa s drugim recikliranim materijalima.

Pernate jakne i tajice

Događaji na otvorenom idealni su za ženske jakne u klasičnim i trendi stilovima kao što su ultra tople pernate jakne. Ako je najavljen snijeg, obuci žensku jaknu preko majice dugih rukava za dodatnu toplinu. Za toplije zimske dane, ženska jakna ili majica s kapuljačom mogu pružiti dovoljnu zaštitu od nižih temperatura.

Kreiraj svoju udobnu, toplu i elegantnu zimsku kombinaciju za ugodne i hladne zimske dane ili vikende provedene na snijegu nošenjem crne pernate jakne i omiljenih crnih tajica. Ako ćeš biti vani kad je jako hladno, možda bi svoje ljetne tajice mogla nadograditi ženskim termo hlačama koje su izrađene od poliestera/elastina zbog čega su mekane i udobne. Tkanina ima svojstva upijanja vlage kako bi znoj odvojila od kože, a antimikrobna obrada sprječava nakupljanje bakterija koje uzrokuju neugodne mirise. Ovi dugi komadi donjeg rublja dostupni su u stilovima koji uključuju majice i dolčevite.

Nadogradi svoju zimsku garderobu sa stilom

Ne trebaš puno nove zimske odjeće za trendi outfit. Super je ako u svom ormaru pronađeš određene komade iz prošle sezone koji se mogu “reciklirati” kako bi ponovno zablistali. Grosbasket ti nudi niz cool novih komada s kojima ćeš se istaknuti ove zime!