Pokloni za cijelu obitelj u Grosbasketu do 750 kn

Prosinac već kuca na vrata – veselite li se radosnim trenucima s najdražima, obiteljskim  večerama i otvaranju darova? Što pokloniti obitelji i prijateljima pogledajte našem članaku, možda pronađete super ideje koje će oduševiti svakog ljubitelja sporta i košarke.

1. Najčešći božićni poklon (75-145 kn)

Znate li koji je najčešći poklon za blagdane? Čarape, naravno! Tražite li zabavan i koristan poklon za svoje najdraže, ne propustite par toplih i dugotrajnih čarapa. Božić je dan kada vam je toplo u srcu, ali možda malo hladno u nogama, stoga počastite svoje najmilije parom zabavnih čarapa kao savršenim poklonom. Grosbasket nudi veliki izbor modela za ljubitelje NBA lige ili samo odaberite par kvalitetnih sportskih čarapa koje će vas pratiti godinama.

Izaberite neke od NBA čarapa ili odaberite klasične bijele čarape koje sjajno stoje uz tenisice.

2. Edukativna knjiga o košarci (od 130 kn)

Ako je vaš partner ili dijete veliki ljubitelj košarke, izvrstan poklon je informativna knjiga o košarci koja će ih ne samo odvojiti od mobitela, već i naučiti o revolucionarnim pojedincima košarke, pravilima, strategijama, rivalstvima, kontroverzama, organizacijskim promjenama, pa čak i o povijesti košarke.

Dakle, knjige su hrana za mozak. Usred manije darivanja iPhonea, iPada i prijenosnih računala koja potiču našu rastuću ovisnost o ekranima, knjige nude zdravu alternativu i, ako se njima pravilno rukuje, mogu ostati u našim životima cijeli život.

3. Kalendar za nadolazeću godinu ( od 50 kn)

Posljednjih godina vrlo popularan poklon je kalendar za nadolazeću godinu s obiteljskim slikama i raznim uspomenama koje su nastale tijekom godine. Tržište nudi i mnoštvo različitih tematskih kalendara, stoga ove godine poklonite drugačiju vrstu poklona: kalendar o omiljenim bendovima vašeg djeda ili sportski kalendar o NBA 2023. To je također i izvrstan poklon – a cijena mu je između 50 i  120 kn.

4. Zimska kapa (od 156 do 270 kn)

Za hladne mjesece koji su pred nama, zimska kapa je ‘must have’. Uzmite u obzir ova četiri čimbenika kada birate kapu na poklon:

  • Namjena: Glavna svrha kape je zaštititi glavu od hladnoće, stoga bi ista trebala biti izrađena od materijala koji pružaju dobru izolaciju.
  • Udobnost: Pripazite da ne sadrži materijale koji često izazivaju svrbež.
  • Pravilno pristajanje: Provjerite jeste li odabrali pravu veličinu.
  • Stil: I muške i ženske zimske kape dostupne su u raznim stilovima, bojama i uzorcima koji vam se mogu svidjeti. Razmislite kako se mogu uskladiti s rukavicama, šalovima, čizmama i ostalom zimskom odjećom.

Možda je najbolji izbor za poklon odabrati kapu neutralnijih boja.

5. Eco-friendly poklon

Tko je rekao da sportski božićni poklon ne može biti pristupačan i ekološki prihvatljiv u isto vrijeme? Provjerite Grosbasket ponudu održivih komada, od trenirki do košarkaških hlačica, tenisica, čarapa, kapa i hoodija. Na taj način možete svojim najdražima darovati poklon koji će ih motivirati da budu aktivni u slobodno vrijeme, a pritom ne potrošiti puno novca na nešto što je sada u ‘trendu’,  već uložiti u komad koji će trajati više sezona.

Svoju kupnju možeš obaviti i putem našeg web shopa!

Ako ste jedni od onih koji ne vole obilaziti trgovine, pogotovo ne u vrijeme blagdanske špice, pozivamo vas da posjetite Grosbasket online shop gdje ćete možete odabrati korisne i održive darove za cijelu obitelj za manje od 750 kn!

Ugodne blagdane želi Vam GB Team!