Steph Curry i Under Armour nastavljaju kreativnu suradnju što potvrđuje impresivan 10. model iz hit linije košarkaških tenisica.

Mnogi su mislili da će Stephu Curryju osvajanje četiri NBA naslova biti i više nego dovoljno. Neki su mislili da će konačno usporiti i izgubiti korak s novim, mlađim, superzvijezdama lige u usponu. Gledajući kako je počela NBA sezona 22-23, čini se da “Chef” nije niti blizu razmišljanja o scenariju u kojem on nije jedan od najvažnijih, najopasnijih i najvrjednijih igrača u ligi. Nakon 11 odigranih utakmica ove sezone, u dvije je već postigao najmanje 40 poena, dok mu je prosjek poena po utakmici 33,3. Povrh toga, trenutno je u klubu 50–40–90 s postocima od 64% za šut iz igre, 44% za tricu i 91% za slobodna bacanja. Sa sigurnošću možemo zaključiti da “usporavanje” nije opcija za Stepha, a isto vrijedi i za njegove najnovije košarkaške tenisiceUA Curry Flow 10!

Brze odluke

“S Flow tehnologijom mogu brzo mijenjati smjer kretanja. Taj djelić sekunde nudi mogućnost za stvaranje prednosti.” – izjavio je Steph za tenisice, a ako ste u žurbi i nemate vremena za čitanje ostatka bloga ovo je najvažnija stvar koju biste trebali zapamtiti o njima. UA Flow pjena postaje poznata po tome što pruža vrhunski grip s osjećajem skočnosti i udobnosti, dok je također iznimno lagana. Prethodna dva Curry modela ovo su više nego potvrdila, a kao i uvijek, krajnji cilj ove tehnologije je omogućiti nagle pokrete i brža zaustavljanja. Kao veliki bonus, čini se da je ove godine Flow još poboljšan što donosi povećanu izdržljivost.

Vrhunske karakteristike ove lagane i vrlo prozračne tenisice nastavljaju se UA Warp 2.0 gornjim dijelom čiji su glavni ciljevi poboljšana udobnost i kontrola. Kao poveznica s brojem NBA naslova prvaka koje je Curry osvojio, gornji dio također ima setove od 4 linije na bočnim stranama. Ovo nije samo stilski detalj, već je dodatak kojeg je Under Armour nazvao “mini sigurnosnim pojasevima” i slažemo se da je zaključavanje stopala koju donose uistinu nevjerojatno.

Što je sljedeće?

Nakon nedavnog učinka od 47 poena protiv Kingsa, Steve Kerr ovim je riječima komentirao zvijezdu svoje ekipe: “Ponestalo mi je pridjeva da opišem kako Steph igra. On je jednostavno nevjerojatan svake večeri. Nikada nije bio bolji, to mogu reći.” Jedino što mi možemo učiniti je složiti se s trenerom i dodati da se isto može reći i za UA Curry Flow 10. Razlog tome je što Steph uvijek donosi nešto novo i uzbudljivo, a s 10kama to je definitivno „shank“ ploča ispod srednjeg dijela stopala koja dodaje još više potpore i stabilnosti. Osim ovoga, možda biste se trebali pripremiti i za neke lude kombinacije boja jer su dosadašnje uključivale atraktivne „Sour Patch Kids“ i „Iron Sharpens“, a još čekamo release nekih koja će biti jednako uzbudljiva. Detalje o ovome možete pratiti na našoj Steph Curry podstranici.

Baš kao što ćete htjeti nastaviti gledati Stepha Curryja kako izvodi nova čuda na košarkaškom terenu, isto tako ćete sigurno htjeti pratiti sve sjajne stvari koje donosi njegova suradnja s Under Armourom. Dok čekate da vidite što je sljedeće za kralja trica, toplo vam preporučujemo da obratite pozornost na Curry Flow 10 koje bi mogle biti zapamćene kao jedne od najboljih tenisica godine!