UZ NAŠU OPREMU DO JOŠ BOLJIH REZULTATA

Brand Nike od samog svog početka predstavlja sinonim košarkaške opreme i obuće. Ekipa Grosbasketa ponosna je što vam može ponuditi široku paletu košarkaških dresova i ostale opreme tog priznatog branda, koji svojom tehnološkom usavršenošću vašemu klubu omogućuje postizanje postavljenih ciljeva. Nike dresovi, namijenjeni muškarcima, ženama i djeci, ispunjavaju najviše standarde udobnosti i prilagodljivosti, a nose ih najbolje reprezentacije i klubovi na svijetu. U sezoni 2017./18. Nike se vraća u NBA kao službeni dobavljač opreme za ligu pa odličnog i vrhunskog dizajna dresova sigurno neće nedostajati.
Njemački brand K1X, koji je na tržištu prisutan već više od 15 godina, u posljednjih nekoliko godina napravio je velik skok i u Team Wear. Danas njihove dresove i odjeći možemo vidjeti kako u Njemačkoj tako i drugdje širom Europe. K1X se smatra simbolom ulične košarke te poveznicom između urbanog i košarkaškog svijeta. Tko još nije čuo za njihove glavne ambasadore, Dunk Elite, koji svojim ludim zakucavanjem oduševljavaju publiku širom svijeta. Lagani i izdržljivi materijali od kojih su napravljeni K1X dresovi te raznolikost boja ključni su faktori privlačnosti. Njihovi dresovi i ostala odjeća primjereni su za muškarce, žene i najmlađe fanove košarkaške igre.
Priznati brand Spalding koji je širom svijeta poznat po svojim odličnim košarkaškim loptama, tijekom posljednjih nekoliko godina napravio je velik napredak i svoju ponudu proširio i na košarkašku odjeću. Bogatom ponudom boja te izvrsnih vrsta dresova, kao što su All Star, Evolution, Crossover i Attack, zadovoljavaju potrebe svih, pa i onih najzahtjevnijih. U njihovoj ponudi možete naći muške, ženske i dječje dresove.
Trebate opremu, dodatke za trening ili vrhunske košarkaške lopte da biste svojim igračima omogućili napredak i još bolje rezultate? Provjerite bogatu ponudu opreme i dodataka uz koje će vaši igrači postati brži, snažniji, agilniji i precizniji.
Sitnice određuju pobjednika, a jedna od ključnih prednosti je svakako košarkaška obuća. Izaberite nešto u bogatoj i širokoj ponuditi priznatih brandova Nike, Jordan, Adidas, Under Armour, K1X i Peak i kupuj po klupskoj cijeni!

Zašto izabrati Grosbasket?

PRILAGOĐAVAMO SE VAŠIM ZAHTJEVIMA

Grosbasket postoji s ciljem pozitivnog utjecaja na košarkašku branšu i jačanje košarkaške zajednice. Pozorno slušamo vaše želje i učinit ćemo sve što je u našoj moći da vaš klub bude zadovoljan opremom te da svoje aktivnosti time podignete na još višu razinu.

POSEBNE POGODNOSTI ZA KLUB I VAŠE ČLANOVE

U znak poštovanja prema našim partnerima, za vas ćemo redovito pripremati  ekskluzivne ponude i pogodnosti koje će biti dostupne samo klubovima s kojima surađujemo.

UKLJUČIVANJE U POSEBAN BONITETNI SUSTAV

Ulaskom u GB obitelj ulazite i u naš bonitetni sustav. Svaka kupnja kluba ili vaših članova, klubu donosi nagradu u obliku novčanog poticaja za daljnji dobar rad i razvoj.

OBRAZAC UPIT

[recaptcha]

X