A jövő héten jelenik meg a kosárlabda történelem leginkább elismert cipő sorozatának legújabb modellje. Miközben innovációt kínál a technológiában, ezzel egyidőben visszatér az alapokhoz, eltávolítva mindent, amire egy kosarasnak nincs szüksége.

Az alkotók 18 hónapig optimalizálták és tesztelték az új cipőt. Az egész folyamat két fontos ponttal kezdődött:

  1. a cipő könnyebbé tétele és
  2. a tapadás javítása.

Mindkét szempontból tökéletes sikerrel jártak, mivel a Jordan 34 a történelem egyik legkönnyebb Jordan modellje lett, és a talp új halszálkás mintázattal rendelkezik a jobb tapadás érdekében, ami új szintet ígér ezen a területen.

Egy másik új technológia a Jordan Eclipse Plate. A talp középső részétől a lábujjakig egy medence került kialakításra, ami lehetővé teszi a láb elülső részén lévő Zoom Air betétnek, hogy korlátozás nélkül összenyomódjon és mozogjon.

 

Az eredmény egy nagyon letisztult, mégis stabil kosárlabdacipő, amely nagy segítséget nyújt az irányváltásokhoz, a sprintekhez és az ugrásokhoz.

Nagyon izgatottak vagyunk a megjelenés miatt, de nem csak mi, hanem a Jordan játékosok is, így Zion Williamson, Jayson Tatum és Rui Hachimura is.

A cipőt szeptember 25-én, szerda 9:00 órától vásárolhatjátok meg.

Szeretnél nyerni egy pár új Jordant ingyen? Látogasd meg Instagram profilunkat, kövess be minket, és jelölj meg 3 barátodat kommentben az AJ 34 képe alatt.

AIR JORDAN 34 >>