1986 nyarán, Triesztben.

Az NBA-ben játszott első szezonja után, amelyet Év Újonca címmel zárt 28.2 pont, 6.5 lepattanó és 5.9 gólpassz átlaggal, Michael Jordan részt vesz a Nike által szervezett bemutató mérkőzésen. Az első félidőt a Stefanel Trieste narancs-fehér-fekete mezében játssza, a második félidőben pedig Juve Caserta csapatát segíti. MJ őrült show-t csinál a nézők számára, ugrik, zsákol, dob 30 pontot, és az est csúcspontja akkor érkezik, amikor Mr. Air Jordan átugorja a védőjét, egy pillanatra a levegőben marad és aztán olyan erővel vágja a labdát a gyűrűbe, hogy a palánk ezer darabra törik. Ez a pillanat pedig a történelemkönyvekbe kerül, mint egy nagy mérfőldkő a kosárlabda sport és a kosárlabda cipők számára.

Biztosak vagyunk benne, hogy emlékszel a Shattered Backboard Jordan 1 korábbi kiadásaira, de ezúttal valami új érkezik. Ezzel a megjelenéssel a tervezők úgy döntöttek, hogy megpróbálják kitolni a határokat az innovatív dizájnnal.

 

Air Jordan 1 “Shattered Backboard”
Air Jordan 1 “Reverse Shattered Backboard”
Air Jordan 1 “Satin Shattered Backboard”

Az idei Air Jordan “Shattered Backboard 3.0” szín olyan színben jelenik meg, amely utánozza Bred eredeti színét, csak a narancssárga helyettesíti a vöröset, és lakkbőrbe öltöztetik a cipőt, amely ugyanúgy csillog, mint a törött üveg speciális megvilágítás alatt.

A 3.0 október 26-án érkezik a Grosbasket-hez.

A cipő délelőtt érkezik üzletünkbe, és a maradék mennyiségek este 20:00 órakor lesznek online elérhetők.