December 7-én, szombaton érkezik a legújabb Nike Kyrie 6 webáruházunkba! Ha rajongója vagy a Kyrie 5-nek, biztosan örülni fogsz annak, hogy az új modell az előzőre épül, mindössze néhány fejlesztést tettek bele, amit imádni fogsz.

KAPCSOLAT A PÁLYÁVAL

A láb első részének Zoom Turbo párnázása ugyanaz marad, ami elég csillapítást biztosít, mégis lehetővé teszi a pályával való érintkezést. A 360 Traction elrendezés jól tartja a lábat, és alacsony talp is azért került bele, hogy jobban érezzék a játékosok a pályát.

TARTÁS

A boka körüli területekre, és a nyelv alá további párnázás került, ami még tovább növeli a stabilitást. Egy másik teljesen új elem a lábfej közepén található tépőzár, ami a helyén fogja tartani a lábad és Kyrie lábát.

DESIGN

A cipőt állítólag az Air Yeezy 1 ihlette, amelyet Kyrie a 2010-es megjelenés óta állandóan viselt, és valóban észlelhetünk néhány hasonlóságot a formatervezésben. A felhasznált anyagokat gondosan válogatták ki; bőr a tartósságért és a modern megjelenésért, a hálós anyag a szellőzést biztosítja, és a velúr bőr a presztízs megjelenés érdekében.

A hétvégén az “Enlightenment” színállás fog érkezni, ami azt mutatja meg nekünk, hogy minden másképp néz ki különböző nézőpontokból. Egy bizonyos szögből látható a cipőn a mindent látó szem és a gyógyító kéz, más nézőpontból viszont nem.

Nézd meg a modellt részletesen bemutató videónkat, és készülj szombatra, amikor a cipő elérhető lesz a weboldalunkon!