Láttad már Russell Westbrook új signature cipőjét? A harmadik signature modellje, az Air Jordan Why Not Zer0.3, néhány kisebb, de jelentős fejlesztést vezetett be az előzőhöz képest, amiktől még jobban imádni fogod ezt a modellt!

https://www.youtube.com/watch?v=U2SADJdIq3M

A „Zero Noise” dicséri Russell azon képességét, hogy a játék iránti szenvedélye révén minden külső dolgot ki tud szűrni maga körül, és csak a játékra tud koncentrálni. Ösztönöz mindenkit, aki szenvedélyes valami iránt, hogy ugyanezt tegye.

A „Family” -vel köszönetet mond a családjának, hogy támogatta őt és segítette őt abban, hogy a lehető legjobb játékos, csapattárs, apa, testvér és fiú lett. A cipő sötét színű, mert a család már akkor is támogatta, mielőtt fényes csillaggá vált.

Az „UNITE” színkombóval a Jordan márka arra ösztönzi az embereket, hogy tartsanak össze, és sok mindent elérhetnek. Egy filmet készítenek, amiben a márka sportolói, Rui Hachimura, Kia Nurse, Jayson Tatum és Zion Williamson szerepelnek, és egy erõs üzenetet küldenek: Egyedül lehetetlen. Együtt lehetséges.

Válassz magadnak egy pár Air Jordan Why Not Zer0.3 cipőt, hogy még jobb legyél!