Bevezetőink meglehetősen hosszúak szoktak lenni (remélhetőleg ennek ellenére érdekesek), de ezúttal egyenesen a tárgyra térünk!

A Jordan React Elevation először apró pontként jelent meg a kosarasok radarjain, de ahogy egyre több játékos próbálta ki ezt a csodálatos kosárcipőt, a pont az idő múlásával egyre nagyobb lett… aztán egy ponton elfoglalta a képzeletbeli radar nagy részét!

A Mavs és a Clippers közötti rájátszás párharc őrülten izgalmas negyedik mérkőzés legvégén történt, amikor a csodálatos Luka Dončić varázsolt:

Abban a pillanatban, amelyet biztosan egyetlen kosárlabda-rajongó sem hagyott ki, Luka az NBA rájátszásának legfiatalabb játékosaként meccsnyerő  buzzer-beatert dobott, így történelmet írt. Ráadásul ezen teljesítmény után a legendás kommentátor, Mike Breen kétszer kiabálta híres „BANG” -jét, ami nagy megtiszteltetés, eddig csak Steph Curry (2016. február 27. az OKC Thunder ellen) és Eric Gordon (2019. január 19. a Lakers ellen) érdemelte ki.

És hogy hogyan kapcsolódik ez a történet a cipőnkhöz? Vessünk egy pillantást a Google véleményére erről, különös tekintettel a keresési trendekre:

Google Trends Air Jordan React Elevation

A „Jordan React Elevation” keresési kifejezések számában nagy ugrás következett be, ez több mint nyilvánvalóan közvetlenül kapcsolódik Luka dobásához!

Nézzük meg a cipő jellemzőit, hogy nehogy azt gondold, ez csak hájp. Először is, a Jordan React Elevation testesíti meg a rendkívül népszerű Jumpman Diamond modell utódját, amelyet a Jordan márka csapat modelljeként mutattak be. Más szavakkal, ez egy olyan modell, amely extra technológiát tartalmaz, de mivel nincs közvetlenül játékoshoz kötve, az ára is barátságosabb. Mint ahogy a Diamond, a React Elevation is ötvöz néhány új / tesztelt / sikeres trendet, és az eredmény egy csúcskategóriás kosárcipő lett. Más modellekkel összehasonlítva hozzátehetjük, hogy sok rajongó azonnal összekapcsolta az ugyanolyan kiváló Jordan Why Not Zer0.2-vel, és megegyezhetünk abban, hogy vizuálisan a cipők meglehetősen hasonlóak.

Air Jordan React Elevation Why Not Zer0.2

Most következzenek a részletek. Amellett, hogy a React a sneaker nevében is olvasható, nagyon jól látható a technológia magán a cipőn, vagy jobban mondva a sarkán. És biztosíthatunk arról, hogy ez a habmennyiség csodákra képes a kényelem szempontjából, extra energiát biztosít a mérkőzés végéig. Még a hosszabbítás utolsó másodperceire is. 😉

Ha a láb eleje felé haladunk, láthatjuk, hogy a talp két részből áll, ami egyre gyakoribb a kosárlabda cipőknél. A talp elülső része alatt találjuk a Zoom Air légbetétet Ha már a talpról beszélünk, Jordan itt nem kísérletezett túl sokat, és a remekül működő halszálkás mintát használta.

Ennek ellenére az egyik érdekes részlet a sarok alatti talpon lévő “lyuk”, amellyel közelebb kerülünk React habhoz.

A felső része normál hálós anyagból készült, remek színkombinációba öltözve és “merészebb” megjelenése van, ami ismét Russell Westbrookra és a Why Not vonalára emlékeztet. Természetesen a lábujjak fölötti elülső rész további védelem alatt áll, és nagyon jó kiegészítők a cipőfűzők számára lyukakkal ellátott bőroldalak, amelyek a láb további stabilitásának érzetét kínálják.

Air Jordan React Elevation 4

A bevezetőben már írtuk, hogy a cipő csodálatos, de most még hangosabban megismételhetjük, és megígérhetjük, hogy még több színállás fog érkezni hamarosan! Addig is, nézd meg a jelenlegi Air Jordan React Elevation kollekciót ITT >>

Air Jordan React Elevation 5

Air Jordan React Elevation 6