Kyrie Irving minden bizonnyal olyan játékos, aki nagy figyelmet vonz, akár a pályán, akár a pályán kívül van. Őrült labdakezelési képességei mellett játékának egyik legérdekesebb aspektusa (legalábbis számunkra) a cipője.

Minden új modellnél más és más történetet kapunk, és a szerencsés 7-es sem kivétel.

Biztosak vagyunk benne, hogy a Kyrie 6 blogunkban már elolvastál mindent Kyrie signature modelljeiről. Most itt az ideje valami frissnek.

Kyrie 7 Different - Colorways

A 7-es tervezésekor Kyrie egy egyszerű mondattal fejezte ki kívánságát:

»Szükségem van egy cipőre, amely képes lépést tartani a fejemmel.«

Szóval nézzük, mit ajánl nekünk a Kyrie 7!

1. TAPADÁS

Néhány korábbi modelljéhez hasonlóan a talp körbeöleli a cipő oldalait, hogy növelje annak tartósságát, különösen azoknál a játékosoknál, akik Kyrie-hez hasonlóan hajlamosak a lábukat keresztbe húzni crossovereknél. De a talp mintázata valami teljesen új, még soha nem látott. A Nike az NXT design stúdió segítségével tervezte, egy számítási tervezési folyamat segítségével, amely a valós idejű játékadatokat 360 fokos vonóerő-mintává alakítja, és minden játékos számára egyedi.

2. TARTÁS és STABILITÁS

A 6-os tépőzárját két TPU „ujjal” helyettesítették a láb laterális és mediális oldalán. Érdekes módon szimbolizálja azt a gyakorlatot, amelyet Kyrie apja szokott neki adni: a falnak támaszkodva csak két ujjával támasztja magát a keze erősítése érdekében. A külső oldalsó oldalakon »ütközők« találhatók, amelyek elősegítik a gyors betöréseket. A cipő többlet párnázást kapott a sarok részen, ami örömmel szolgál azoknak, akik szeretik szorosan viselni a cipőjüket.

3. RUGALMASSÁG

A felsőrész 3 réteg hálós anyagból készül, ami jól szellőzik és rugalmas a szükséges helyeken . Design terén is több lehetőséget kínál.

4. CSILLAPÍTÁS

A Kyrie 6 csillapítása nyilvánvalóan jól működött Kyrie-nél, mivel a vezető tervező Ben Nethongkome és tervezőcsapata megtartotta a 7-es sorozatra. A puha érzetet (még mindig) az elülső Air Zoom Turbo egység biztosítja, amely lehetővé teszi a sarok és a lábujjak egyenletes mozgását, és nagyon érzékeny.

Kyrie7 - Technology

További apró, de fontos részletek:

  • a cipő csökkentett súlya,
  • a 7 fog a cipő oldalán a modell számát jelképezi
  • Idézet a néhai Kobe Bryant-nak, aki Kyrie mentora és példaképe volt
  • A cipősdoboz belsejének nagyon szokatlan kialakítása,
  • És néhány további részlet, amiket hagyunk Nektek önállóan megtalálni

A Nike november 11-én (11.11 – ismerősen hagzik?) fog megjelentetni 4 Pre-Heat színállást.  Mindegyikük tükrözi az élet valamilyen területét, amely Kyrie-t inspirálja: zene, művészet, filmek és sport.

A GB-nél az első színállást november 12-re várjuk! Csekkold a kínálatunkat ITT >>