Az Air Jordan 4 az egyik legjobb Jordan modell a sneakerheadek szerint.

Az egész 1989-ben kezdődött, amikor Tinker Hatfieldnek kellett volna az előző évi modellnél, az AJ3-nál jobb kosárlabdacipőt tervezni, ami nagy sikert aratott.. De bátran elfogadta a kihívást, és létrehozott egy újabb történelmi cipőt. MJ a houstoni All-Star mérkőzésen debütált a 4-esben. A cipő nem mutatott be sok technológiai újdonságot, de dizájn a mai napig ikonikus maradt. Ez volt az első olyan kosárlabdacipő, amely hálós anyagot használt a jobb légáteresztés érdekében, az első Jordan modell amelyet az egész világon értékesítettek, és 18 fűző mintával az egyediség lehetőségét kínálták.

És akkor jöjjenek a jó hírek: raffle-t nyitunk az OG Air Jordan 4 “Fire Red” első retro megjelenésére!

AJ4 Fire Red

Habár ez a színállás már háromszor megjelent, ezen a 2020-as verzión látható először az eredeti Nike Air logo a cipő sarkán, és a cipő nagyon limitált.

AIR JORDAN 4 FIRE RED >>

AIR JORDAN 4 FIRE RED (GS) >>

A raffle december 3-án, csütörtökön 23:59 órakor zárul, a nyerteseket pénteken értesítjük.

 

Van még egy csemegénk azoknak, akik  szeretik ennek a sziluettnek a modern változatát.

AJ4 Deep Ocean

Az Air Jordan 4 “Deep Ocean” minden bizonnyal az egyik megmerészebb AJ4 színállás. A felsőrész vászon és egyéb anyagok keveréke, varrott japán kézműves ihletésű mintákkal díszítve. Az üzletünkben december 5-én szombaton reggel 9 órától lesz elérhető (FCFS), és online pedig 11:00 órától!

Melyik illik jobban Hozzád?