Az új szezonnal a City Edition ruházatot is felvesszük kínálatunkba. A pólók és pulcsik már kaphatók, a mezek pedig 2021 elején érkeznek!
Gondolkodtál már azon, hogy mi inspirálta ezeket a színeket és mintákat?

BOSTON CELTICS

A Boston Celtics az NBA talán legnagyobb történelemmel bíró csapata a 17 NBA bajnoki címének köszönhetően, és nem meglepő, hogy a történelem ihlette az idei kollekciót. A dizájnhoz az ihletet a TD Gardenben lógó bajnoki zászlókról merítették, és a mezen a történelem folyamán először a csapat teljes neve “Boston Celtics” látható.

A csapat elöljárói elmondták: “Amíg ez a mez tisztelettel adózik a múltnak, ugyanakkor szimbolizálja a mindig jelen lévő bajnokság központú gondolkodásmódunkat, és szeretnénk, ha rajongóink is átvennénk ezt a mentalitást, amint a 18. bajnoki címünkért küzdünk.

CELTICS KOLLEKCIÓ VÁSÁRLÁS >>

 

BROOKLYN NETS

A Nets bemutatta a Classic Edition mezét, amely az 1990–1991-es szezonban a rajongók által nagyon  kedvelt design, továbbá bemutatták City Edition mezüket is, amelyet a Brooklynban született művész, Jean-Michel Basquiat ihletett..

Ikonikus műveiben keverte a szöveget, ezzel megvilágított fontos témákat és kérdéseket, amelyek ma is visszhangot keltenek.

NETS KOLLEKCIÓ VÁSÁRLÁS >>

 

CHICAGO BULLS

A Bulls City Edition design több módon is tiszteleg Chicago városa előtt. Elsősorban emlékeznek Daniel Burnhamre, a várostervezőre, aki a várost tervezte a nagy chicagói tűz után. A ruházaton art deco betűtípust és geometriai mintákat láthatunk, ami Chicagóban számos épületben megtalálható.

Van még egy „NO LITTLE PLANS” címkénk is, amely a Burnham Chicagóról szóló híres idézetéből származik: „Ne tervezz kicsiben; annak nincs varázsereje az emberek vérének felpezsdítésére. ” Ez arra emlékezteti a játékosokat, hogy mindig nagy célokat tűzzenek ki maguk elé, és magasabbra törekedjenek.

BULLS KOLLEKCIÓ VÁSÁRLÁS >>

 

DALLAS MAVERICKS

Az ezüst és az arany a Mavericks 2011-es NBA bajnoki címére utal, és tisztelgés a görög mitológiai lény, a Pegazus előtt. Pegazus évek óta figyeli Dallast, a növekedés és jólét szimbóluma.

Szerintünk is nagyon hasonlít Luka madridi mezére!

MAVERICKS KOLLEKCIÓ VÁSÁRLÁS >>

 

GOLDEN STATE WARRIORS

Az 1997-2010 között viselt Oakland Forever mezekkel a Warriors 47. szezonját ünnepli az Öbölben. Ezek a mezek a We Believe korszakra összpontosítanak, amely a 2007-es rájátszást is magában foglalja. Abban az évben az alapszakasz nyolcadik helyén végzett Warriors megverte az első kiemelt Dallas Mavericks csapatát, először a négy győztes mérkőzésig tartó párharcok során.

WARRIORS KOLLEKCIÓ VÁSÁRLÁS >>

 

HOUSTON ROCKETS

Idén a Rockets a város híres Columbia kék, skarlátvörös és fehér színeit veszi fel. A mez tiszteleg a Houston Oilers, a régi American Football League és NFL csapat előtt. Az Oilers 1996-ig Houston része volt, amikor Memphisbe költöztek. Az új hullám hangulatait keverve ezzel a régi mezzel, a Rockets mez mellkasán „H-TOWN” felirat látható, hasonlóan a tavalyi city mezeikhez.

ROCKETS KOLLEKCIÓ VÁSÁRLÁS >>

 

LOS ANGELES CLIPPLERS

A Clippers City Edition meze nagyon hasonlít a 2019-20-as verzióhoz, de fordított színekkel. Idén meghívtak egy los angelesi graffiti-művészt, Royyal Dog-ot, akit megkértek, hogy „ünnepeljék a L.A.-i street kultúra autentikus szellemiségét” Mister Cartoon-nal a csapat City Edition mezén és többi termékén.

CLIPPERS KOLLEKCIÓ VÁSÁRLÁS >>

 

LOS ANGELES LAKERS

A 2020-21-es City Edition designt Elgin Baylornak szentelték: az elsők között kosárlabdázott a gyűrű felett, polgárjogi aktivista, és az első játékos, aki valóban fegyverként használta a tempó dobást.

Amikor a Lakers 1960-ban Los Angelesbe érkezett, ebben a mezben debütáltak új városukban. És bár az új kezdethez új volt a design, a mezek még mindig finoman emlékeztettek a minneapolisi múltra.

LAKERS KOLLEKCIÓ VÁSÁRLÁS >>

 

MIAMI HEAT

Az idei színátmenetes mezek a 2017-ben kezdődött Heat’s Vice kampány első és utolsó részletét jelenítik meg. De ez a mez új színt, az „Vice Violet” -t vezeti be ebbe a kollekcióba.

“2017-ben a VICE utazásként indult – egy utazás vissza az időbe egy olyan valóságba, ahol 1988 soha nem ért véget” – mondta Jennifer Alvarez, a csapat Kreatív és digitális marketing alelnöke. „2018-ban visszatértünk a jelenhez egy kampánysorozatra, amelyet Miami sok oldala ihletett, kezdve a sötét és komoly „VICE Nights ”, majd a nyugodtabb és lágyabb „Sunset VICE ”, végül pedig a fényes és energikus „ViceWave.” A ViceVersa egy grafikus mikrokozmosz, amely a Miami HEAT márkát képzeli el a jövőben. ”

HEAT KOLLEKCIÓ VÁSÁRLÁS >>

 

MILWAUKEE BUCKS

A Bucks tisztelettel adózik régiójának az idei City Edition dizájnnal.

A Bucks idei city edition mezét, a “The Gathering Place” –t a Nagy-tavak és városuk Milwaukee jelentősége ihlette. A mez nagyon színes, a kék három árnyalatával, amelyek a Michigan-tó mélységeit képviselik, valamint a városukon átfolyó három folyót.

BUCKS KOLLEKCIÓ VÁSÁRLÁS >>

 

NEW ORLEANS PELICANS

A legújabb City Edition mezeket erősen New Orleans város zászlaja ihlette. nagy, fehér alapon, három arany fleur-de-lis-szel a mellkason, vörös és kék csíkkal határolva. A színvilág és a design 1918-ból származik, amikor New Orleans városa bevezette az új hivatalos zászlót, és New Orleans ellenálló képességét és büszkeségét ünnepli.

PELICANS KOLLEKCIÓ VÁSÁRLÁS >>

 

PORTLAND TRAILBLAZERS

A Portland Nike City Edition dizájnja Oregon állam előtt teszi tiszteletét, Oregon tájának egyedülálló szépsége előtt, valamint elismeri és tiszteletben tartja a törzsi nemzeteket azon a teljes területen amit ma Oregonnak hívnak. A törzsek ezt a területet tekintetik otthonunknak a kezdetektől számítva.

TRAILBLAZERS KOLLEKCIÓ VÁSÁRLÁS >>

 

TORONTO RAPTORS

„Welcome Toronto” kezdeményezésük és Toronto rap-előadójával, Drake-kel folytatott együttműködésük folytatásaként a Raptors ismét Fekete-arany színben fog megjelenni.

A csapat 3 új dizájnt mutatott be a szezonra.

RAPTORS KOLLEKCIÓ VÁSÁRLÁS >>