Majdnem egy év után ismét egy blogbejegyzéssel jelentkezünk arról az új csodáról, amelyet Russell Westbrook lábán fogunk nézni ebben az izgalmas NBA-szezonban.

Mondhatjuk, hogy ez most már hivatalos: Russ és a Jordan Why Not signature vonala a legőrültebb (a legpozitívabb értelemben vett) dizájnnal párosul, a legjobb teljesítményével párosulva. Ez a keverék valóban tükrözi azt, amit akkor látunk, amikor „Brodie” egyedi divatkombinációival megérkezik a mérkőzésekre, valamint mindenmérkőzés során mutatott kirobbanó erejét. Ezért hiteles és – olyan jó minden, amit cipőivel és ruházati termékeivel tesz. “Beastbrook” erre rámutatott a Zer0.4 megjelenésével kapcsolatban: “A kedvenc részem ebben a cipőben és az egész kollekcióban az, hogy különböző szöveteket és anyagokat használunk, mégis a cipő teljesítményét helyezzük előtérbe.” Hiromichi Ochiai japán tervező, akivel Westbrook lógott nyári ázsiai túráin, és aki az idei FACETASM colorway-ért felelős, hozzátette: „A szabadság és a szórakozás szempontjából készítjük a dolgokat. Ez a legújabb együttműködés tanúsítja ezt a gondolkodásmódot. Olyan dolgot szerettünk volna létrehozni, hogy az emberek megmozduljanak, tükrözve a „Why not?” kifejezés szellemét.

Air Jordan Why Not Zer0.4 x Facetasm 2

A Wizards játékos negyedik signature modellje (még mindig nagyon nehéz megszokni, hogy ebben a csapatban játszik, igaz?) dupla Zoom Air-t hoz a lábfej elülső részébe, ami nagy újdonság ebben a modellben. Aztán ott van a teljes hosszúságú Zoom Air a talpban, és bárkinek, aki követ minket, nem kell kiemelnünk, hogy ez mit jelent a kényelem szempontjából, míg új olvasóink számára csak annyit mondunk – nagyon jó! A legfontosabb technikai specifikációk közé tartozik a dupla szövet a felsőrészen és a különféle textilek, amelyek egyedi megjelenést és légáteresztő képességet biztosítanak. A tavalyi modellhez képest megemlíthetjük a talp kiváló tapadásának hasonlóságát (amely ismét két részre oszlik), miközben látható különbség a tépőzár eltűnése, amely a lábfejen volt a 0.3-ason. Ez az egész vonal, különösen a Why Not? Zer0.2 modell a szlovén, horvát és magyar üzleteinkben nagyon népszerű volt a csapatainknál, és már az első tesztelés után kijelenthetjük, hogy ez a trend sikeresen folytatódik.

Air Jordan Why Not Zer0.4

Mindezeken kívül hozzá kell adnunk azt a “wow” hatást, amely minden Why Not? Zer0.4 színállás megjelenése esetén jelentkezik. Bár a színek és az anyagok merész kombinációi dominálnak, örülünk, hogy vannak egyszerűbb színárnyalatok, így mindenki megtalálja kedvencét a Why Not? Zer0.4 kínálatából. Az első néhány színállást kiválasztott művészek segítségével tervezték, és a volt MVP alapvető értékeire és prioritásaira összpontosítottak: Nevelés, Család, Bizalom és Hűség.

Air Jordan Why Not Zer0.4 x Upbringing

Mindenesetre biztosak vagyunk benne, hogy egy izgalmas “Why Not?” év / szezon előtt állunk, és ajánljuk, hogy kövesd híreinket az üzleteinkbe érkező modellekkel kapcsolatban.