Nemrég három új márkát adtunk hozzá kínálatunkhoz: Goalrilla, Goaliath és Dr. Dish!

Különböző típusú kosárlabda gyűrűket, kosárlabda rendszereket és kosárlabda adogatógépeket kínálunk Nektek. Minden termékünk csúcs minőségű és 5 éves gyári garanciával rendelkezik.

GOALRILLA

TOP MINŐSÉGŰ FÖLDHÖZ RÖGZÍTETT KOSÁRLABDA PALÁNK

A Goalrilla palánkok története 1991-ben kezdődött azzal a szándékkal, hogy olyan kosárlabda palánkokat és gyűrűket tervezzenek, amelyek kihozzák a játékos legjobb tudását. A vállalat piacvezető a kategóriában, amely különböző típusú palánkokat és gyűrűket kínál minden típusú játékos számára, a kezdőktől a profi játékosokig. A palánkok különlegességei, amelyek kiemelik őket más szállítók közül, az edzett üveg palánk, a könnyed magasságállítás és a kompromisszumok nélküli szilárdság, profi stílusú megjelenés és teljesítmény. Használják az STBLZR ™ technológiát is, amely forradalmi, és jelentősen csökkenti a kosárlabda gyűrű rázkódását, ugyanezt a technológiáát használják a felhőkarcolók stabilizálására földrengések és erős szél idején.

GOALIATH

  • FÖLDHÖZ RÖGZÍTETT KOSÁRLABDA PALÁNKOK
  • HORDOZHATÓ KOSÁRLABDA PALÁNKOK
  • FALRA SZERELT KOSÁRLABDA PALÁNKOK

Goaliath

A Goaliath egy ausztrál márka, amely a kosárlabda palánkok három fő típusát kínálja: falra szerelhető, hordozható és földhöz rögzített. Termékeiket az egész család számára tervezték, könnyen kezelhetőek és összeszerelhetők. A földhöz rögzített palánkok Stabili-Frame ™ technológiával vannak felszerelve, ahol a gyűrű közvetlenül az acél váztartóhoz csatlakozik, súlyozott kerekekkel és egy speciálisan kialakított, mélyen beállított súlyponttal az elit stabilitás érdekében. A hordozható palánkok az ErgoMove ™ technológiát kínálják, amelynek nagyobb kerekei simán gurulnak minden terepen.

DR. DISH

INNOVATÍV KOSÁRLABDA RENDSZEREK, AMIK SEGÍTIK A DOBÁS, LEPATTANÓZÁS ÉS VÉDEKEZÉS FEJLESZTÉSÉT

Dr. Dish

  • A Dr. Dish dobógépek FIBA engedéllyel rendelkeznek
  • A Google Play vagy App Store áruházakban további lehetőségeket találsz az edzés fejlesztéséhez
  • Analitika a teljes csapatra vagy egyénileg a játékosokra

Dr. Dish

A Dr. Dish az Airborne Athletics amerikai vállalat tulajdonában lévő márka. A 90-es évek elején a vállalat leginkább a röplabda edzőeszközök tervezésére és gyártására koncentrált. 2003-ban bemutatták az első kosárlabda edzőgépet, amit Dr. Dish-nek neveztek, amely a Consistent Air Technology (CAT) technológiát használta. Ez a leginnovatívabb játék-szimulációs gép, amely lehetőséget nyújt a játékosoknak éles helyzeteket gyakorolni, éles passzokkal. A gép célozza a kosárlabda játék, a dobás, a lepattanózásás és a védekezés minden aspektusát, segít javítani a dobószázalékon, korrigálni a technikát és fejleszteni az izommemóriát.