A szezon első fele után, szigorú covid-19 egészségügyi és biztonsági protokollok közepette, valamint több mint 30 mérkőzés elhalasztása után, az NBA végül úgy döntött, hogy idén megrendezi az All-Star hétvégét.

Bár annak is örülünk, hogy a liga legjobb játékosait minden tudásukkal egy pályán láthatjuk, van néhány fantasztikus hírünk azok számára is, akik alig várják a mindig gyönyörű All-Star kosárlabda cipő színállásokat!

A Nike bemutatta a „Play For The Future” kollekciót, amely a legjobb játékosainak 5 signature cipőjét tartalmazza. Mindegyik modellt úgy tervezték, hogy a jövőért történő játék módját képviselje olyan kezdeményezések támogatásával, mint a tiszta levegő, a megújuló és újrahasznosított energia, a biztonságos mezőgazdaság és a tiszta víz. Néhány modell újrahasznosított anyagokból készült részeket is tartalmaz!

Play for the future Nike LeBron 18 CW3156-400

NIKE LEBRON 18 “PLAY FOR THE FUTURE”
CW3156-400
Megjelenés dátuma: március 6. 10:00 instore & online.

LeBron színállása fehér színű, ami azt jelképezi, hogy a sportolóknak tiszta levegőt kell belélegezniük, amikor most és a jövőben játszanak.

Play for the future Nike Kyrie 7 DD1447-800

NIKE KYRIE 7 “PLAY FOR THE FUTURE”
DD1447-800
Megjelenés dátuma: március 6. 10:00 instore & online.

Kyrie az egyik legizgalmasabb játékos a pályán és a pályán kívül is idén. Az All-Star színállását növényi étrendje ihlette, amely úgy segíti a Földet, hogy csökkenti a CO2-kibocsátást és enyhíti a globális felmelegedést.

Play for the future Nike KD 13 CW3159-001

NIKE KD 13 “PLAY FOR THE FUTURE”
CW3159-001
Megjelenés dátuma: március 6. 10:00 instore & online.

Kevin Durant színe KD elektromos képességét képviseli, energiát general miközben a pályán tartózkodik. A Nike azt mondta: “A Kevin Durant-et irányító energia nem jön létre és nem semmisül meg.” A színek ezen a színálláson a tiszta energia örök áramlását képviselik.

Play for the future Nike Zoom Freak 2 CK5424-500

NIKE ZOOM FREAK 2 “PLAY FOR THE FUTURE”
CK5424-500
Megjelenés dátuma: március 6. 10:00 instore & online.

Giannis színállása a Nike Basketball elkötelezettségét közvetíti a jövő generációi iránt. Minél több anyagot hasznosítunk újra, annál több jót kapunk vissza, és annál előbb eljutunk oda, hogy Giannishoz és testvéreihez hasonlóan mindannyian egymás cipőjét viseljük.

NIKE PG 5 “PLAY FOR THE FUTURE”
CW3143-300
Megjelenés dátuma: március 6. 10:00 instore & online.

Mint mindannyian tudjuk, PG imádja szabadidejét a természetben tölteni. Ez a színállás képviseli Paul vágyát arra, hogy pozitív hatást gyakoroljon és megvédje bolygónk legértékesebb erőforrását – a vizet, amely a Föld ökoszisztémájának fontos részét képezi.

A „Play For The Future” kollekció elérhető színállásait itt találod >>