Túl sok bevezetés nélkül egy olyan cipőről, amely nem valaki signature modellje, azonnal meg kell állapítanunk – hú, ez túl jó!

Túl sok bevezetés nélkül egy olyan cipőről, amely nem valaki signature modellje, azonnal meg kell állapítanunk – hú, ez túl jó! Miért szerepel a környezet a blog címében? Mert a Cosmic Unity cipővel a Nike bemutatott egy olyan modellt, amely legalább 20% -ban újrahasznosított anyagokat tartalmaz szinte minden részében. Tehát: a Pipa, a fűzők, az őrülten stabil és légáteresztő felső textilek, sőt a Zoom Air Strobel is a teljes talpban – részben újrahasznosított anyagokból készületek. Tisztelet! Mindez a Nike “körkörös tervezés” kezdeményezésének része, amelyről további részletek itt találhatók: www.nikecirculardesign.com

Ross Klein, a Performance Footwear vezető kreatív igazgatója hozzátette:

“Szinergiát akartunk létrehozni a világ jobbá tételével az általunk tett dolgokkal, ugyanakkor hatással szeretnénk lenni a sportolókra is, hogy magasabb színvonalon teljesíthessenek. Röviden: a szemetet akartuk előny teremtésére használni, és ez számunkra olyan volt, mint egy matematikai egyenlet, amelyben a tartósság és a csökkentett súly volt a legfontosabb tényező. “

Mielőtt részletes kidolgozásba kezdenénk, arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a Cosmic Unity nagy támogatást kap, mivel első nagykövete Anthony Davis lett. Kis kitérőként hozzátesszük, mennyire meglepődünk azon, hogy AD-nek nincs saját vonala, ugyanakkor örülünk, hogy ő ennek a remek és érdekes cipőnek a “promótere”.

Anthony-Davis3 Cosmic Unity Green Glow

Az első bolti tesztelés után teljesen világos számunkra, hogy miért lépett az egyik legjobb NBA-játékos e cipő mögé és bele. Maga a cipő nagyszerű érzést kelt, és első várakozásaink szerint ez egy olyan modell, amely egész napos viselet esetén is kényelmes lesz, nem csak edzésre és mérkőzésre. Az említett Zoom Air Strobel (a lábujjaktól a sarokig futó légbetét, amely a lehető legközelebb van magához a lábhoz) nagy kényelmet nyújt a láb alsó részének. Ezután a felsőrész a tartás és a rugalmasság ideális kombinációját hozza, míg az oldalsó részek stabilitást biztosítanak a láb agresszív nyomása nélkül.

Mindenesetre emlékeztetni fogunk arra, hogy a Zoom Air Strobel az egyik fő tényező, amely rendkívül népszerűvé teszi Kevin Durant és Paul George legújabb modelljeit, és úgy tűnik, ezt a technológiát továbbfejlesztették, hogy rendkívüli magas legyen a kényelemérzete.

Bár ez egyfajta szempontból a jövő cipője, egy klasszikus / retro elemet is várunk, ez pedig a talpon a halszálka mintázat, mert ezzel a megoldással biztosak lehetünk benne, hogy maximálisan kézben tarthatod majd az irányítást a mozgások felett, megcsúszás nélkül. A cipő alsó részének szép részlete a láb alsó része alatti nyílás, amelyen keresztül láthatod a Strobel technológia egy részét, és amely a felhasznált anyagokat is csökkentette, és könnyebbé tette a cipőt.

A sztori technikai részét azzal a következtetéssel lehet lekerekíteni, hogy mindezek a nagyszerű részek egy olyan cipőbe vannak “csomagolva”, melynek mérezetése megegyezik az általános méretekkel, így online megrendelés esetén a szokásos Nike méretedet tudod rendelni.

Végül még hátravan a cipő sziluettje. Érdekes, hogy vannak kritikák, mert furcsa vagy más, de számunkra úgy tűnik, hogy a dizájnnak ez a meglehetősen szokatlan megközelítése hab a tortán, és a cipő a szezon vagy az év legjobb modelljei közé tartozhat. Említettük a nagyszerű illeszkedést és kényelmet, így a cipő megjelenése miatt is nagy lifestyle sláger lehet!

Ha lesz lehetőséged, látogass majd el üzletünkbe, próbáld ki ezt a szépséget, és nézd meg saját magad, hogy miről is beszélünk!

NIKE Cosmic Unity >>>