Az utóbbi időben a márkák és dizájnerek közötti együttműködések egyre népszerűbbek, és általában két oldalt érintenek, de az, amelyről itt beszélünk, három “játékost” is érint, és úgy gondoljuk, hogy először bemutatjuk őket egy kicsit:

CONVERSE

Converse – kissé olyan, mint a főnix, amely hamvaiból emelkedett fel, és visszatért a kosárlabda és lifestyle piacra! Természetesen a márka és a cég nagyon fontos szerepet játszott a kosárlabdacipők fejlődésében, miközben napjainkban az NBA “nagykövetei” Shai Gilgeous-Alexander, Kelly Oubre Jr. és Draymond Green!

CHINATOWN MARKET

A Chinatown Market ennek a csoportnak a legfiatalabb tagja, mint egy vállalat, 2016-ban alapították a céget Kaliforniában, és a pólók és cipők merész “mashup” kialakításáról lett ismert. A cégnek már viszonylag rövid idő alatt számos együttműködése volt a legnagyobb sportolókkal és márkákkal (LeBron, Nike, Puma, Converse, Vans, Timberland, Crocs stb.).

Vans & Puma Chinatown Market

Alapítója, Mike Cherman New York-ban nőtt fel, mielőtt az Egyesült Államok nyugati partjára költözött, ami stílusában is elég jól látható, és maga a márkanév is a New York-i Canal Street-hez kapcsolódik.

Egy másik érdekes dolog az a megközelítés vagy mantra, amely a vállalkozását működteti: kora reggel új ötlettel áll elő, délig online közzéteszi, a termék elkészül aznap este és az első szállítmányok másnap reggel kiszállításra kerülnek. Érdemes megemlíteni, hogy ez az expressz folyamat nem gyakorol negatív hatást a ma már nagyon népszerű márka minőségére, amelynek talán kulcsfontosságú pillanata az Acid House smiley-val ellátott ruházati és egyéb termékek kifejlesztése volt.

Csak annyit tehetünk hozzá, hogy mindezen termékek között nagyon sok kosárlabdával volt kapcsolatos, ami ehhez az együttműködéshez vezetett.

JEFF HAMILTON

Jeff Hamilton – Marokkóban született tervező, aki Párizsban nőtt fel az amerikai sportok nagy rajongójaként.

Amikor az Egyesült Államokba költözött, megismerkedett Michael Jordannel, amelynek eredményeként megalkották a Chicago Bulls legendás three-peat dzsekijét, valamint az NBA történetének 50 legjobb játékosának is elkésztették. A sikerét még tovább növelte, amikor elkészítette a Kobe / Shaq Lakers three-peat dzsekijét. Úgy gondoljuk, hogy még az „alkalmi” NBA rajongók is emlékeznek MJ és Kobe képeire ezekben a legendás dzsekikben, amint ünneplik bajnoki címüket!

Ezeken a projekteken kívül is sokat dolgozott a sportban, de bőr- és varrott remekműveit olyan zenei legendák tiszteletére is elkészítette, mint a Beatles, Jimi Hendrix, Pink Floyd, Drake és még sokan mások. Végül mindenképpen ki kell emelnünk azokat az egyedi kabátokat, amelyeken karrierje elején dolgozott Michael Jackson, Mike Tyson és Magic Johnson számára – aki bemutatta őt Jordannek.

És most jön a sztori fő része! Itt találod a Converse cipőket, amelyeket Hamilton LA és Chicago dzsekijeinek dizájnja ihletett, amik tele vannak élénk részletekkel és merész színekkel, és amelyeket a Chinatown Market köt össze és tervezett. Ezek a modellek:

Converse Pro Leather NBA Chinatown Market x Jeff Hamilton 

Converse Pro Leather Chinatown Market

Converse Chuck 70 NBA x Chinatown Market x Jeff Hamilton

Converse Pro Leather Chinatown Market

Nehéz bármit is hozzátenni, miután megnézted ezeket a mini remekműveket, ezért mindenképpen azt javasoljuk, hogy nézd meg a weboldalunkon is!

CONVERSE x CHINATOWN MARKET x JEFF HAMILTON >>