Mielőtt belemennénk Russell Westbrook új megjelenésű csapatmodelljének, az Air Jordan Westbrook One Take II-nek a részleteibe, egy kis időre van szükségünk, hogy a korábbi Thunder- és Rockets-játékos fenomenális szezonjára koncentráljunk.

Szóval, aki nem tudná, “Brodie” csatlakozott a Washington Wizardshoz, hogy Bradley Beal-lel egy olyan “gyilkos-kombót” alkosson, amely a fővárosi csapatot a rájátszásba juttatja.

A szezon első mérkőzésén a 76ers ellen máris 21 pontot, 11 lepattanót és 15 asszisztot jegyzett. Nagyjából fél szezon után, a 38. mérkőzés után 16 tripla-duplát jegyzett, amivel megdöntötte a franchise történetének harmincéves rekordját, ami a legtöbb ilyen teljesítményt jelenti. A rekordot Darrell Walker tartotta, akinek több mint 280 mérkőzésre volt szüksége ehhez! A rekordok tovább folytatódtak, így Magic Johnson óta Russ lett az első játékos, aki 30 pontnál, 10 lepattanónál és 20 asszisztnál többet szerzett egyetlen meccsen – pontosabban 35 pt, 14 lepattanó és 21 assziszt volt a mérlege. Később ő lett az egyetlen játékos az NBA történetében, aki 4 különböző szezonban legalább 25 tripla-duplát ért el, ráadásul ebből 14-et egyetlen hónap alatt (az előző rekordot Wilt Chamberlain tartotta 11-gyel). Az alapszakasz végére negyedszerre ért el tripla-dupla szezonátlagot, és ő vezette az NBA-t is meccsenkénti asszisztok tekintetében. És hogy mindez igazán lenyűgöző legyen, összesen 182 karrier-tripladuplánál tart, és ezzel ő lett minden idők listavezetője ebben a kategóriában.

Miután a Wizards rázósan kezdte a szezont, Westbrook játéka javított a teljesítményükön, így a szezont a keleti konferencia 8. helyén fejezték be, és az új play-in tornán keresztül bejutottak a rájátszásba, ahol az első körben a Philadelphia ejtette ki őket. Tudjuk, hogy sokféle, akár negatív vélemény is van Westbrookról, de számunkra ez egy emlékezetes szezon volt!

Éppen ezért nagyon örültünk, hogy kipróbálhattuk a már említett Air Jordan Westbrook One Take II-t, amely nagyon méltó utódja lesz a tavalyi modellnek, amellyel ez a “B vonal” elindult. Az első benyomások tehát nagyon pozitívak, hiszen már a cipő felhúzása előtt, amint a kezünkbe vettük, egyértelmű volt, hogy egy nagyon könnyű sneakerről van szó.

CW2457-163 1

Ezek után a következő nagyszerű dolog a kényelem és a stabilitás kombinációja. Egy dolog, ami mostanra már szinte az összes Westbrook modell védjegyévé vált, az a kettéválasztott talp, ez segít a súlycsökkentésben, miközben jó energiaátvitelt biztosít a lábfej hátsó részéből az elülső részbe. Ezt fokozza a lábujjak alatt található Zoom Air egység, ami azért látható a talpon, mert más színű, mint a talp többi része, és mert klasszikus halszálkás mintázat van ezen a részen. A talp többi részén egy módosított, rövid szaggatott vonalakkal ellátott halszálkás mintázat található, amely nagyon jó eredményeket mutatott a zágrábi üzletünk pályáján.

CW2457-163

Ami a megjelenést illeti, dicsérjük, hogy a modellben apró változtatások történtek, a különböző elemek vizuálisan nagyon jól kapcsolódnak egymáshoz, és egy kicsit kevésbé “kaotikusak”, mint a korábbiaknál. Természetesen ez Russell Westbrook kosárcipője, így az ő logója (és persze a Jumpman) rengeteg helyen megjelenik, a holografikus logó a nyelven pedig különösen feltűnő és érdekes.

Az egész felsőrész textil és hálós anyagok kombinációja, több, pluszban varrott résszel, amelyeknek kettős funkciójuk van – a jobb megjelenés és a nagyobb stabilitás érdekében.

Végezetül emlékeztetünk arra, hogy Westbrook teljes vonala folyamatosan rendkívül népszerű, ezért javasoljuk, hogy mindenképpen nézd meg és próbáld ki a kollekciójának ezt a legújabb részét, rendkívül kedvező áron.

MEGVESZEM >>