Bár a dupla MVP koronát át kellett adnia a nagyszerű Nikola Jokićnak, Giannis Antetokounmpónak így is van oka az ünneplésre és a boldogságra!

Először is, a Bucks 1974 óta először tér vissza az NBA-döntőbe (akkor veszítettek), és szeretné megismételni azt, amit a csapat 1971-ben elért, amikor egyetlen bajnoki címét nyerte. “A Görög Szörny” sérülés miatt a keleti konferencia döntőjének végét a lelátóról volt kénytelen végignézni, de a nagydöntőben visszatérhet a parkettre, és ez minden kosárlabda-rajongót örömmel tölthet el, mert biztosak lehetünk benne, hogy igazi látványosság lesz.

Említettük, hogy több oka is van az ünneplésre, és ezek közül az egyik minden bizonnyal a signature sorozatának harmadik kiadása, a Zoom Freak 3. Ha volt szerencséd már viselni az első két modell egyikét, akkor biztos lehetsz benne, hogy a 3-assal kapcsolatban minden csak még jobb lesz! Természetesen a kosárlabdacipő, mint mindig, most is elsősorban Giannis játékstílusára fókuszál, különös hangsúlyt fektetve a gyilkos Euro Stepre. Ennek a lépésnek a kulcsmomentuma az energia átadása egyik lábáról a másikra minden lehetséges szögből, ezért található a cipő eleje alatt két őrülten kényelmes Zoom Air egység. Ennek a megoldásnak további pozitívuma, hogy a lábfejet kifejezetten az irányítás fenntartása érdekében tartották közel a talajhoz (nem emelték meg). Az irányíthatóságot tovább támogatja a talp nagyon jó, többirányú mintázata.

A felsőrész légáteresztő és nagyon kényelmes anyagból készült, és mint “hab a tortán”, van rajta egy pánt, ami nem csak jól néz ki, de nagyon jól rögzíti is a lábat. Az első bejelentett színállások rendkívüliek, és a cipő általános esztétikája is elsőrangú. Érdekességként említhetjük, hogy ezt a sneakert először egy másik Bucks játékos viselte NBA pályán. Természetesen a “Sneaker Király” P.J. Tucker volt az!

Az okok az ünneplésre a “Greek Freak” számára ezzel nem érnek véget, így van még egy remek hír, mégpedig a Nike Giannis Immortality.

Nike-Giannis-Immortality-_Black-VoltCZ4099-010dsds

Ez Giannis csapatcipője, ami első ránézésre fantasztikusan néz ki. Valószínűleg egy hamarosan megjelenő videóban részletes áttekintést hozunk a signature vonal B-modelljéről, de egyelőre kiemelhetjük a vonzó sarokdizájnt, amelyen hullámos vonal húzódik végig. Aztán ott van még a felsőrész könnyű anyaga, valamint a talp “halszálkás” mintázata, ami különösen boldoggá tesz minket. Végül pedig a Freak logó/márkajelzés is megtalálható rajta, így úgy tűnik számunkra, hogy ez a modell a megfizethetőbb árával igazi sláger lesz!

Ezek a legfontosabb izgalmas hírek a világ egyik legjobb kosárlabdázójának életéből, és csak azt javasoljuk, hogy kövess minket továbbra is, ha további beszámolókat és információkat szeretnél kapni az új modellek érkezéséről.

Nézd meg a teljes Giannis Antetokounmpo kollekciót >>