Itt az ideje, hogy visszatérjünk a gyökerekhez és a kosárlabda szeretete által átvett kulturális mozgalom kezdeteihez.

Mert a kosárlabda nem csak kosárlabda – ez sport, ez szocializáció, ez az utca, ez a divat, ez a zene, ez a mentalitás, ez egy életforma.

#WeAreAllBasketball

A klasszikus 5-5 elleni játék mellett a kosárlabdát mindig is az utcán játszották. Sok szempontból ez egy könyörtelen és gyors tempójú játék, amely megmutatja, hogy minden játékos mire képes. Ez pedig akkor mutatkozik meg a legjobban, amikor csak két játékos áll egymással szemben a pályán!

Mi történik, ha szervezünk egy 1-1 elleni tornát tizenhat top játékos részvételével? Ki lesz az, aki 15 ellenfelét legyőzi, és hazaviheti az 1500 eurós fődíjat?

Egy labda, egy kosár, egy fődíj … egy kemény játék, ahol mindenki csak magára számíthat!

A választ a nemzetközi GROSBASKET STREET ELITE 1-1 tornán keressük, amelyet a Grosbasket szlovén üzletében, Ljubljanában fogunk megrendezni, és ahol 16 játékos Szlovéniából, Horvátországból, Boszniából, Szerbiából és Csehországból találkozik egymással. A 3×3-as kosárlabdában már bizonyított játékosok kapnak meghívást a tornára. Kiváló játékosokról van szó, és ígérjük, hogy a legmagasabb szintű kosárlabdára számíthattok! Vajon hogyan fognak boldogulni a másik két játékos nélkül? És ki lesz az, aki az első Grosbasket Street Elite torna győztese lesz?

A küzdelem nem csak a pályán, hanem a színpadon is zajlik majd! 20:00 órakor 8 tapasztalt rapper bizonyítja erejét a mikrofon előtt a kosárlabda témakörében. Az eseményt Emkej rapper fogja ezetni, lesz egy szakértő zsűri, akik eldöntik a helyezéseket (a tagok neve egyelőre meglepetés marad!), és már csak te hiányzol!

Tudjuk, hogy már meggyőztünk arról, hogy szeptember 3-án ott kell lenned a Grosbasket ljubljanai üzletében, de még nem végeztünk 😊 Ezen a napon in-store raffle-t is szervezünk, és ígérjük, hogy a sneakerheadek is izgatottak lesznek… stay tuned!

Ezen a napon, a Grosbasket történetében először, éjszakai vásárlást is szervezünk a szlovén GB-ban! És ez nem csak egy átlagos shopping este lesz, hanem 16.00 és 00.00 között 20% kedvezménnyel töltheted meg a GB táskákat!

Természetesen DJ Evharisto zenéje is jó hangulatot varázsol majd nektek, felpattanhattok a neves borbély Barber Room by Edis fodrászszékére, és a Sole Cleanic csapata pedig megtisztítja a sneakereteket.

Nincs kifogás – találkozunk szeptember első péntekén!