Mi történik, ha tizenhat top játékos részvételével 1-1 elleni tornát rendezünk? Ki lesz az, aki 15 ellenfelet legyőz és hazaviszi az 1500 eurós fődíjat? Erre a kérdésre szeptember 3-án, pénteken választ adtunk!

Felállítottuk a kosárlabdapályát a ljubljanai üzletünk előtt, és ez volt a fő színtere az 5 különböző országból érkező 16 játékosnak – mindannyian a győzelemre éhesek!

Minden játékos Nike felszerelést és Nike Freak 3 cipőt kapott a játékhoz!

Játékosok:

Vezetéknév Keresztnév Ország
Mlakar Dejan SLO
Ličen Jure SLO
Hercegovac Jasmin SLO
Palavra Željko BiH
Jović Željko CRO
Jukić Ivan CRO
Ježek Simon CZ
Zach Daniel CZ
Popović Dean CRO
Papak Dario CRO
Saičić Ivan SRB
Trajković Vladimir SRB
Ritlop Jure SLO
Samardžič Dušan SRB
Popović Ivan SRB
Svoboda Ivan CRO

Az első fordulóban véletlenszerűen 4 csoportot sorsoltunk ki 4 játékos által; mely csoportban minden játékos a csoport többi játékosával játszott. A legjobbak ezután továbbjutottak a negyeddöntőbe:

QF1: Jasmin Hercegovac, & Dušan Samardžić (3: 9),

QF2: Jure Ritlop & Vladimir Trajković (7: 2),

QF3: Ivan Svoboda & Dejan Mlakar (7:11) in

QF4: Ivan Popović & Ivan Saičić (0: 8).

Az eredmények alapján az elődöntőben Saičić 9:2-re bizonyult jobbnak Mlakarnál, Samadržić pedig 9:6-ra nyert Ritplop ellen. Nagyszerű mérkőzésnek lehettünk szemtanúi a két szerb között, de a végén Saičić kénytelen volt beismerni a vereséget Dušan Samardžić ellen (7:10).

Gratulálok, Dušan! 🙂

A küzdelem nem csak a pályán zajlott, hanem a színpadon is! Nyolc freestyler 3 különböző játékkal bizonyította erejét a mikrofonnál. Az első fordulóban minden battler kapott 5 olyan szót, amely a kosárlabdához kapcsolódik, és ezeket kellett felhasználnia a dalszövegében. A legjobb négy srác aztán a második körben folytatta, ahol minden battler megkapta a kosaras szerepét (edző VS játékos és streetballer VS profi labdarúgó).

 

Az utolsó fordulóban UM & Unknown, két tapasztalt battler állt egymással szemben, egy klasszikus csatában. A végső győztes UM lett, és az egész csata egy igazán fantasztikus rap cypherrel zárult.

Finale: UM & Unknown
Cypher!
Cypher!
Cypher!
Cypher!

Az igazi Street Elite esemény nem létezhet menő cipők nélkül, ezért úgy döntöttünk, hogy szervezünk néhány in-store rafflet – Jordan 4 “Lightning”, WMNS Air Jordan 4 “Shimmer” és egy nagyon korlátozott mennyiségű Air Jordan 1 High “Dark Mocha”!

Barber Room By Edis
Sole Cleanic

Egész nap DJ Evharisto zenélt, a nézők felpattanhattak a Barber Room by Edis borbélyszékére, és a The Sole Cleanic csapata megtisztította a cipőket. Ezen a napon, a Grosbasket történetében először, éjszakai vásárlást is szerveztünk, így üzletünk 00.00-ig volt nyitva!

Ezen a fantasztikus napon egy fantasztikus trap zenei csapat, az Atlas Erotika srácaival fejeztük be a napot.

Ez egy igazán nagyszerű esemény volt! Köszönjük, hogy eljöttetek! 🙂