Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatunk egy új “játékost” partnereink növekvő csapatában!

A Columbia és legendás télikabátjai mindenkit izgalomba hoznak, akik szeretnek melegben lenni, függetlenül attól, hogy milyen a kinti hőmérséklet, miközben még mindig jól is néz ki. Tekintettel arra, hogy a cégnek igen gazdag történelme van, úgy gondoljuk, hogy a legjobb, ha a mai blogot ennek szenteljük!

A céget Paul Lamfrom alapította 1938-ban Columbia Hat Company néven, és a hely, ahol a cég székhelye a mai napig megmaradt, nagyon érdekes. Pontosabban Portland környékén, ahol a Nike és az adidas (amerikai központja) is található. Gert, az alapító lánya 1948-ban ment férjhez Neal Boyle-hoz, aki később átvette a céget. A siker és a növekedés folytatódott, és 1960-tól a céget átkeresztelték a mai Columbia Sportswear Company névre. Sajnos 10 évvel később Neal hirtelen elhunyt, és Gertnek szinte egyik napról a másikra kellett háziasszonyból üzletasszonnyá válni. Sikerét talán a “Kemény anya” beceneve és az alkalmazottai számára megfogalmazott híres üzenete példázza a legjobban: “Ez tökéletes. Most tedd még jobbá.” 2019-ben bekövetkezett haláláig (akkor 95 éves volt) sikeresen vezette a vállalatot fia, Tim segítségével, aki jelenleg a Columbia vezérigazgatója. Nagyon érdekes volt néhány tévéreklám, amit ketten együtt készítettek:

Egy időben a cég további népszerűségre tett szert, amikor a kabátjaik megjelentek a hip-hop színterén, míg ma már számos nagykövet népszerűsíti a céget, néhányan pedig közülük:
– Darrell “Bubba” Wallace Jr.
– Ryan Palmer és Brian Harman golfozók
– Luke Combs countryénekes
– számos hivatásos horgász, snowboardos és síelő, terepfutó …

Mivel a legtöbb blogbejegyzésünk a cipőkről szól, ahol a technológiákról írunk, ugyanezt megtehetjük a Columbia dzsekik esetében is, hiszen minőségük miatt világszerte népszerűek, és minden időben, különösen szélsőséges időjárási körülmények között viselik a kabátokat. A technológiák között a kabátmodelltől függően megtalálhatóak a hőszigetelés, a víz- és szélálló anyagok, a nedvességelvezetés, a hűtés, a víz- és foltlepergetés, sőt még az UVA/UVB sugárzás blokkolása is!

Mindenképpen nézd meg, hogy ezek közül a nagyszerű termékek közül melyek érhetők el a kínálatunkban, majd találd meg azt a modellt, amely garantálni fogja Neked a nagyszerű, kényelmes megjelenést, függetlenül az időjárás-előrejelzéstől!