Ahogy a legendája egyre nő, minden egyes új signature modellje a technológia határait feszegeti, és kiváló teljesítményt nyújt.

Mielőtt belemennénk a LeBron 19 részleteibe, először is meg kell néznünk néhány érdekes tényt a Király életéből és karrierjéből.

Tehát, a cipőjének a lenyűgöző 19 kiadása mellé 19 szezon társul az NBA-ben, és már elmondhatjuk, hogy LeBron élete több mint felét profi kosárlabdázóként töltötte, ami őt is meglepte:

Az eredményeinek és rekordjainak listája túl hosszú ahhoz, hogy mindegyikkel foglalkozzunk, de egy néhány nappal ezelőtti új rekordnak különös jelentősége van, ez pedig a karácsonykor lejátszott NBA-meccseken szerzett legtöbb pont. Az NBA-rajongók tudják, hogy ezek a meccsek csak a legjobb csapatoknak vannak fenntartva, így ez egy igazán különleges rekord, amit nehéz lesz megdönteni. A legjobb karácsonyi pontszerzők listája most így néz ki:

1. LeBron James | 422 pont (16 mérkőzés)
2. Kobe Bryant | 395 pont (16 mérkőzés)
3. Oscar Robertson | 377 pont (12 mérkőzés)
4. Dwyane Wade | 314 pont (13 mérkőzés)
5. Kevin Durant | 299 pont (10 mérkőzés)

Egy másik idei elismerés (amely nem a pályán történt) a Nike campusán/központján belül található LeBron James Innovációs Központ épületének hivatalos megnyitása volt, amely a Nike Sport Research Lab (NSRL) otthona. Ez volt a kommentárja: “A karrierem alatt és a Nike-nál töltött időm során szürreális, hogy mindez összejött. Néha úgy tűnik, hogy nincs értelme, de mindenképpen nagy megtiszteltetés számomra. Nagyon találónak érzem, hogy a nevem az Innovációs épületén szerepel, mert mindig azt próbálom kitalálni, hogyan tudok továbbra is újítani, és kitolni azt az idősávot, amire azt mondják, hogy a csúcs időszakom.”” Anélkül, hogy túl sokat írnánk róla, javasoljuk, hogy nézz körül egy virtuális túra keretében:

LeBron James Innovation Center Nike

Most, amikor a technológiai újítások és eredmények jönnek a sorban, kezdhetjük a cipő történetével. A talp nagyon érdekes mintázatú, miniatűr koronautánzatokkal, és az első teszteredmények üzleteinkben nagyon kielégítőek voltak. A talp részeként vagy éppen a talp felett, a sarok alatt Air Max, elöl a lábujjak alatt pedig az Air Zoom csodálatos kombinációját használja a cipő. Különösen érdekes, hogy ezt a két légbetétet “légcsatornák” kötik össze a lábfej középső része alatt. Ha úgy gondolod, hogy ez látványosan néz ki és hangzik, akkor készülj fel a még nagyobb izgalomra, mert amikor felveszed a kosárcipőt, mindezt a lábad alatt érzed. Ez talán az egyik legnagyobb vívmány a kosárlabda cipők kényelme terén, és ezt tovább javítja a Cushlon hab, amely számtalanszor bizonyította már erényeit.

Aztán ott van a felsőrész, ahol kiemelhetjük az eltérést attól, amit a LeBron 16, 17 és 18 modelleken láttunk, amelyek mind módosított Flyknitet (pontosabban Battleknit és Knitposite) használtak, hogy visszatérjenek a Flywire-hez, amelyet a legendás Hyperdunk cipők tettek híressé. Konkrétan, mivel a cipő súlya megnövekedett az alsó rész technológiája miatt, ez a könnyű és tartós felsőrész ideális egyensúlyt biztosítt a cipő teljes súlyához.

Mivel LBJ annyira szereti az Air-t, hogy a tavalyihoz hasonlóan ismét használják a nyelvnél, ezúttal azonban még a boka körül is bevetésre került. Ez a funkcionalitás szempontjából talán kevésbé fontos, de természetesen fenomenálisan néz ki. A magas szárú cipők minden rajongója örülni fog ennek a boka körüli résznek, hiszen optimális fűzéssel nagyszerű bokastabilitást biztosít, ugyanakkor egyáltalán nem korlátozza a mozgást. További stabilitást biztosítanak a lábfej mediális és laterális oldalán található TPU részek, ami természetesen egy újabb nagy plusz.

Végül, a sneaker tele van gyönyörű részletekkel, amelyeket megtekinthetsz a videós elemzésünkben:

Végül javasoljuk, hogy nézd meg a teljes kínálatot a weboldalunkon és/vagy üzletünkben.

Éljen a Király!