A lenyűgöző Kyrie sorozat nyolcadik zászlóshajó modellje az “Infinity” nevet is viseli, mert természetesen a nyolcas szám vízszintesen elhelyezve a végtelenség szimbólumává válik.

Szerencsére nem kellett olyan sokat várnunk – bár egyesek már így is érezték. Ennek oka a nagy potenciállal rendelkező sneaker körüli izgalom volt, és most megerősíthetjük, hogy ez a hype jogos volt. Rögtön belevetjük magunkat minden új és nagyszerű dologba, amit Kyrie és csapata kitalált.

Először is kiemeljük a láb rögzítésének egészen egyedi megoldását, amelyet a fűzőlyukak feletti “szárnyakkal” hoztak létre – ez valójában két pánt, amelyek közül az egyik a teljes sarok mögött, a másik pedig a lábfej elülső része körül fut. Ez a biztonság nyújtása mellett biztosítja, hogy a cipő illeszkedése alapvetően tökéletes legyen szinte minden lábtípushoz, mindez attól függően, hogy a cipőfűző hogyan van beállítva. Tehát, ha online rendelsz, biztosan a szokásos Nike méretedben fog érkezni a cipő.

Mivel a cipő felső részéről beszélünk, mindig jó látni, hogy bőr és velúr anyagokat használnak, és itt ezek a boka körül helyezkednek el, ami azt jelenti, hogy a remek megjelenés mellett további fizikai erősítést is biztosítanak. A felsőrész elülső része légáteresztő hálós anyagból készült, amely biztonságot és tartósságot nyújt.

Eddig minden remekül néz ki! A középtalpban a lábfej elülső része alatt a Zoom Strobel dolgozik, míg hátul egy hagyományos Zoom található. Hidd el, mindezt a lehető legjobban fogod érezni a talpad alatt, ami kényelmet és robbanékonyságot biztosít. Ez valóban jelentős előrelépés a felhasznált technológia mennyiségében a korábbi modellekhez képest, de érdekes, hogy még ezzel együtt is a lábad valójában még közelebb van a talajhoz, mint a korábbi Kyrie cipőkben.

Végül térjünk át a talpra, amely a Kyrie sorozatnál megszokott módon a megszokottól kissé eltérő, többirányú mintázattal rendelkezik, de (mint mindig) kiváló eredményeket nyújt a pályán, így biztos lehetsz benne, hogy a mozgáskontrollal és a sebességgel nem lesz gond. A talpban Kyrie aláírása és egy “nyolcas” is található a sarok alatt, amelyen keresztül a korábban már említett Zoom Air látható. Kiemelhetjük továbbá a kiváló sarok-lábujj átmenetet is, ami kiváló energiaátvitelt biztosít minden mozdulatodhoz.

Végül, a Kyrie 8 tőlünk egy “csillagos ötöst” kap, és kíváncsian várjuk, hogy mit gondolsz róla, amikor kipróbálod!