Jól tudod, hogy nálunk a legjobb márkák kosárlabdacipőit találod meg, és nagyon gyakran csak nálunk vannak olyan limitált kiadású modellek, amelyeket nehéz bárhol máshol a világon megtalálni!

Bizonyára azt is tudod, hogy egyes sneakerek a gyártók döntései miatt korlátozott mennyiségben készülnek, és mi a Grosbasketnél mindent megteszünk, hogy minél több párat szerezzünk be Nektek. Azonban bármennyire is igyekszünk, a legnépszerűbb kosárlabdacipő modellek esetében nagyon nehéz megfelelni a nagy keresletnek, ezért bevezettük a különböző értékesítési modelleket, amelyeket valószínűleg már ismerhetsz, ha követsz minket a közösségi médiában, vagy ha meglátogattad a budapesti, ljubljanai és zágrábi üzleteinket.

First come, first served – FCFS – Kiszolgálás érkezési sorrendben

Tehát az úgynevezett “ FCFS – Kiszolgálás érkezési sorrendben ” modellel kezdünk, ahol aki előbb érkezik, az elsőbbségi vásárlási jogot kap, ami néha azt jelenti, hogy jóval korábban kell érkezni, mint a meghirdetett megjelenési időpont, amit mindig közzéteszünk a közösségi médiában – a pontos nappal és időponttal.
Aszerint, hogy mennyire értékeled egy sneaker népszerűségét, meg kell nézned, hogy mennyivel előbb kívánatos az üzletbe jönnöd. Ha például az értékesítés 17 órakor kezdődik, néha már néhány órával korábban meg kell érkezned, így ez az egyik tanács, amit szem előtt tarthatsz, ha erről az értékesítési modellről van szó.

Raffle

A második modell, amelyre még több kérdést kapunk, az úgynevezett raffle. Itt egy adott sneaker megvásárlásának jogára pályázol. Tehát abban az esetben, ha egy raffle-re kisorsolt nyertes vagy, nem kapod meg ajándékba az adott cipőt. Ingyen sneakert nyerhetsz, amikor időnként nyereményjátékokat szervezünk, de ez tulajdonképpen egy teljesen más téma. Mivel azonban ezt már említettük tevékenységünk részeként, visszairányítunk a közösségi médiánkra, ahol mindig be fogunk jelenteni ilyen nyereményjátékokat, ezért itt van egy lista, ahol követhetsz minket, hogy ne maradj le ezekről az információkról:

Youtube
Facebook
Instagram
Twitter
Tik Tok
LinkedIn

Most visszatérhetünk a raffle témájához, ahol, ha véletlenszerűen kisorsolunk, jogot kapsz arra, hogy egy sneakert megvásárolj.
Ismétlem, mindezt azért tesszük, hogy az egész folyamat a lehető legigazságosabb legyen, hogy mindenkinek egyenlő hozzáférése és lehetősége legyen a cipők megvásárlására, különösen bizonyos színállások és modellek esetében, amelyek rendkívül népszerűek. Biztos lehetsz benne, hogy mindig ez a megközelítés vezérel minket, és még a munkatársainknak is, akik szeretnének egy bizonyos cipőt, részt kell venniük a sorsoláson. A raffle esetében azt is közöljük (a weboldalunkon és a közösségi médiában), hogy pontosan mikorra kell érkezni, ha üzleten belüli raffle-ről van szó, illetve meddig kell jelentkezni az online raffle-re.

In-store raffle – Raffle az üzletben

Nyilvánvaló, hogy ezt az üzletben tartjuk, és egy fontos dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy a jelentkezéskor a megvásárolni kívánt cipő méretét is jelezni kell. Tehát abban az esetben, ha kisorsolunk, annak a méretnek még mindig elérhetőnek kell lennie. Abban az esetben, ha a kívánt méreted már elkelt, mire rád kerül a sor, elveszíted a vásárlási jogot.

Online raffle

Ezt a verziót az utóbbi időben gyakrabban használjuk, a világjárvány ezt jelentősen befolyásolta. Az online raffle annyiban különleges, hogy online kell jelentkezni, és a regisztráció időpontjában meg kell adnod a PayPal fiókod adatait, ahol elegendő pénzösszeggel kell rendelkezned a foglaláshoz. Pontosabban, ezt a pénzt befoglaljuk a számládon; de nem vesszük le arról; amennyiben kihúzunk a sorsoláson, akkor ezt az összeget levonjuk egy vásárlási tranzakció keretében.

Másrészt, ha nincs szerencséd, és nem sorsolunk ki az online raffle során, akkor a pénz befoglalását töröljük, és az összeget visszakapod. Ez a folyamat néha több napot is igénybe vehet, attól függően, hogy a pénz közvetlenül a PayPal-fiókodon van-e, vagy egy bankban a hitel- vagy betéti kártyádhoz kötve. Ez a folyamat tehát eltarthat egy ideig, és ha bármilyen bizonytalanság, probléma vagy kérdés merülne fel – bármikor kapcsolatba léphetsz velünk. Elérhetőségeinket megtalálod a weboldalon, és reméljük, hogy mindez legalább egy kicsit segít Neked.

Utolsó ajánlásként pedig nézd meg a közelgő cipők bejelentéseit tartalmazó oldalunkat, hogy időben fel tudj készülni; D

HAMAROSAN>>>