A ’21-’22-es szezon már nagyjából mögöttünk van, de mielőtt elkezdenénk áttekinteni az új és izgalmas dolgokat, úgy érezzük, ez egy jó alkalom arra is, hogy visszatekintsünk a közelmúlt legjobbjaira. Mivel nálunk itt a Grosbasketnél minden a legjobb márkákról és kosárlabda felszerelésekről szól, így logikus, hogy megosztjuk veletek az idei év legkelendőbb kosárlabdacipőinek listáját. Kíváncsi vagy a legjobb részre? Még mindig kapható néhány színállás ezekből a fantasztikus modellekből!

Nike LeBron 19

Igen, erősen kezdjük ezt a listát – magával a Királlyal és rekordot döntő, signature cipőcsaládjával. Egyetlen más játékosnak sem volt még  ennyi kosárlabdacipője sorozatban aktív pályafutása során. LeBron James alapvetően minden egyes megjelenésével vagy mozdulatával tovább erősíti legendás státuszát a pályán és azon kívül is, és ez az oka annak, hogy oly sok rajongó vásárolja a cipőit, hiszen azok némileg történelmi értékkel bírnak! Emellett mindig nagyszerű technológiával rendelkeznek, és az idei modellben a következőket emeljük ki:

– könnyű, lélegző és tartós Flywire felsőrész

– Air Max kombinációja a sarok alatt és Air Zoom a lábujjak alatt

– ha a teljes ismertetőre vagy kíváncsi, nézd meg videónkat:


Végül – a színállások… ezek mindig remekül kinéző, történeteket idéző darabok, és a legjobb, ha megnézed kínálatunkat:

Curry Flow 9

Amióta a jelenlegi NBA döntő MVP-je saját márkát fejlesztett ki az Under Armour-on belül, a cipői egészen új szintre léptek. Ennek legnagyobb oka a csodálatos UA Flow habszivacs, amely a kényelem és a tapadás szempontjából is elsőrangú megoldás. Jelentős különbség a 9-es és sok korábbi Steph Curry signature modell között, hogy idén a cipőnek hagyományos nyelve van, ami megkönnyíti a cipő felhúzását. Teljes értékelésünk itt található:

Az együttműködés a Szezám utcával, számos szuper színállást eredményezett, amelyeket itt nézhetsz meg:

Nike Zoom Freak 3

Itt az ideje, hogy beszéljünk arról a srácról, aki a már az NBA döntő MVP-je is volt, és a kosárlabdacipőjéről is. Giannis Antetokounmpo cipői az első megjelenésük óta a rajongók kedvencei, és a 3-as ezt még egy lépéssel tovább vitte, még nagyobb a kereslet iránta! Az energia-visszanyerő párnázás és a többirányú tapadás segít a Giannishoz hasonló többdimenziós játékosoknak teret teremteni és kontrollálni a mozgást, és most ugyanezt teheti a cipő érted is. Az elülső lábfej alatt 2 Zoom Air egység is található, amit abszolút imádni fogsz, és ha szeretnél többet megtudni a részletekről, nézd meg a videós véleményt itt:

Majd pedig nézd meg, mi maradt a kollekcióban:

Nike PG 6

Paul George mindig két dolgot szeretne a kosárlabdacipőjétől: azt az érzést, hogy felhőkön jár, és azt, hogy támogassa a kétirányú játékstílusát (védekezés és támadás). Mivel ez már a 6. modellje a signature termékcsaládjának, ez a két tulajdonság egyre csak jobb lesz. A legnagyobb megdöbbenés és a legkellemesebb meglepetés a 6-osnál az volt, hogy Air technológia van benne, és csak a Nike futócipőkből híressé vált React habot használják a párnázáshoz. Ez a bátor lépés egy szenzációs döntésnek bizonyult! A specifikációkról többet megtudhatsz videónkban:

Ennek a kosárlabdacipőnek a nagyszerű kinézete, teljesítménye és ára miatt kicsi a készletünk ebből a cipőből, de még mindig maradt belőle néhány, úgyhogy nézd meg, és ha már itt vagy, nézz meg minden PG terméket is, amit a legjobb kosárlabda boltban találsz!

Nike Kyrie Infinity

Igen, a legjobbat vitathatatlanul a végére tartogattuk! Kyrie Irvingnek lehet, hogy voltak már pályán kívüli és csapat(társ) kémia problémái, de ha van egy dolog, amiben folyamatosan a legmagasabb szinten teljesít, az egyértelműen a cipői! A Kyrie zászlóshajó sorozat nyolcadik modelljét “Infinity”-nek is nevezik, mert ha a nyolcas számot vízszintesen helyezzük el, akkor az a végtelenség szimbóluma lesz. És mindannyian tudjuk, hogy KI imád üzeneteket küldeni minden lehetséges módon. A cipő kedvenc szegmense a lábfej elülső része alatt található Zoom Strobel, míg hátul egy hagyományos Zoom egység található. A láb rögzítésére is van egy egészen egyedi megoldás, amelyet a fűzőnyílások fölötti “szárnyakkal” hoztak létre – ez valójában két pánt, amelyek közül az egyik a teljes sarok mögött, a másik pedig a lábfej elülső része körül fut. Erről bővebben itt olvashatsz:

Végül a külsőségek. Kyrie sosem félt attól, hogy művészi oldalát a cipőin keresztül is megmutassa, és ezt itt is határozottan megtette néhány lenyűgöző dizájnnal. Csak nézd meg őket az alábbi linken, és látni fogod, miről beszélünk:

És most egy izgalmas hírrel zárjuk. Győződj meg róla, hogy nagyon figyelmesen követsz minket a közösségi médiában, mert lehet, hogy hamarosan nagyszerű ajánlatokról és kedvezményekről számolhatunk be ezekkel a kosárlabdacipőkkel kapcsolatban! És erről nem szeretnél lemaradni, ugye?