Melyek minden idők NBA-csapatai, amelyek játékosai a legjobb kosárlabdacipő-kollekcióval rendelkeznek?

Végre újra itt az NBA, az első héten már túl is vagyunk! Ezúttal a szurkolóknak és a sneakerheadeknek egy érdekes témát hoztunk, hogy jól érezzük magunkat – köszönjük egyik rajongónknak, hogy ezt a fantasztikus témát javasolta nekünk!

Mivel egyre többen őrülnek meg a statisztikákért és az analitikáért, úgy gondoltuk, hogy egy kicsit hátrébb lépünk és egy másik nézőpontot választani üdítő és szórakoztató lehet. Ezért büszkén mutatjuk be minden idők legjobb cipőkkel rendelkező NBA-csapatainak listáját:

OKC Thunder

Annak ellenére, hogy ez a franchise korábban Kevin Durant, James Harden és Russell Westbrook otthona volt, mi ezt a helyet azokért az időkért adjuk nekik, amikor “Beastbrook” és Paul George https://www.grosbasket.hu/jatekosok/paul-george volt a keretben. Bár a győzelmek és a rájátszások tekintetében nem tudtak komoly eredményt felmutatni, a signature kosárlabda cipő családjaik olyan nagy sikert arattak, hogy megalapozták a mai napig tartó nagyszerű megjelenéseket.

 

Philadelphia 76ers

Még nem tudjuk, hogy James Harden és Joel Embiid mit tudnak majd együtt elérni Phillyben, de izgatottak vagyunk cipőik, és a nagyszerű dolgok miatt, amelyek minden bizonnyal a jövőben érkezni fognak. Lehet, hogy ez lesz az az évük, amikor mindent megnyernek?

Cleveland Cavaliers

Sokak szerint kár, hogy LeBron James  és Kyrie Irving nem töltött több időt együtt, de örökre magukénak mondhatják a 2016-os Golden State elleni, egyik legizgalmasabb NBA-döntő diadalát. Ráadásul a cipőik még jóval a szakításuk után is a legjobban fogyó és legjobban teljesítő kosárlabdacipők közé tartoznak.

Golden State Warriors

Steph Curry, Kevin Durant, Klay Thompson, Draymond Green. Ezek a nevek önmagukban is azonnali tiszteletet váltanak ki a szurkolókból és félelmet az ellenfelekből, miközben a cipőik kombinációja szinte páratlan. Klay a kínai ANTA márka fő nagykövete, Draymond jól érzi magát a Converse-szel (itt írtunk róla https://www.grosbasket.com/svet-kosarke/en/blog/2020/09/17/converse-the-first-real-basketball-brand/ ), KD a már 15. kiadásánál tartó NIKE signature vonalával bombasiker lett https://www.grosbasket.com/svet-kosarke/en/blog/2022/06/21/nike-kd15-serious-business/ , a regnáló NBA-bajnok és döntő MVP Steph pedig saját Curry márkájával újradefiniálta az Under Armour kosárlabda-portfólióját.

Chicago Bulls

Feltételezzük, hogy nem kell túl sokat írni a #goat Michael Jordanről és arról, amit az Air Jordan márkájával tett (és tesz) https://www.grosbasket.hu/markak/air-jordan. Már a 90-es években is Jordan legtöbb csapattársa az ő cipőit viselte. Dennis Rodman megosztotta karrierjét a Nike és Converse szerződésekkel, de talán a leginkább figyelmen kívül hagyott játékos Scottie Pippen volt, aki MJ ideális segítői szerepe miatt nagyszerű üzletet kötött saját Nike vonalával, amely magában foglalta az úttörő Nike Air Maestro 2 piros színállást, amelyben 1994-ben az All Star Game MVP-je lett. Később az ő Nike Air Pippen termékcsaládja indult be, és mind a 6 kiadása értékes darabja minden OG sneakerheadnek. Talán a legemlékezetesebb modellje a Nike Air More Uptempo, és ami a legjobb, hogy jelenleg 2 modell is kapható ebből a legendás cipőből a Grosbasketnél: Nike Air More Uptempo

Reméljük, hogy tetszett ez a másfajta nézőpont az NBA-ről  – nyugodtan írd meg nekünk, hogy mit gondolsz róla, és küldj még több ötletet, mint az a rajongó, aki ezt küldte. Reméljük, tetszik neki az az apró ajándék, amit küldtünk.