A sportosan elegáns téli stílus, amely a kényelemről szól, az idei télen a tökéletesen divatos megjelenésért.

Az évnek már majdnem vége, és a tél ismét kopogtat az ajtón. Ezúttal október végén kivételesen napsütéses indián nyárban volt részünk, de mindannyian tudjuk, milyen hidegek tudnak lenni a téli hónapok. Azoknak a sportrajongóknak, akiknek az aktív szabadidős tevékenységek, a kényelem és a sportosan elegáns stílus a legfontosabb, van néhány remek tippünk az idei téli ruhák kiválasztásához. Ki mondta, hogy télen nem hordhatunk sneakert! Csak győződjünk meg róla, hogy valóban vízálló, esős idő esetére.

Nézd meg az idei szezon legnépszerűbb téli ruhadarabjait és téli cipőit, amelyeket a világ sporttrendjei ihlettek.

A téli alvás nem az egyetlen lehetőség ezekben a hideg hónapokban, és miért is lenne az, amikor annyi szórakozás vár rád odakint, még a hóban is! A téli ruházat időjárásnak megfelelő megválasztása azonban kulcsfontosságú ahhoz, hogy a hideg ne rontsa el a szórakozást, és íme néhány hasznos tipp, hogy melegen tartsd magad hóesésben vagy téli sétákon.

Bő melegítők és pulóverek

A bő melegítők és kapucnis pulóverek a sportos tréningruhák legkényelmesebb változatai, de ezekkel kifejezheted funky személyiségedet is. Az idei tél trendjei főként a visszafogott színek, mint a szürke, fekete, olívazöld, lila, de az új szezon olyan modern trendeket is hoz, mint a nagy Jordan feliratok soha nem látott stílusban!

A pulóverek és kapucnis pulóverek minden téli ruhatár elengedhetetlen kellékei, mivel sportos stílust kölcsönöznek (farmerrel is kombinálhatók), miközben vasárnaponként a kandalló mellett is meghitt hangulatot teremtenek. Az idei trendek olyan finom színeket is használnak, mint a bordóvörös, az olívazöld, a kék, a szürke stb.

Idén a mustár színű kabátok a menők!

Az idei szezon ideális választásához laza és vagány mustárszínű kabátot ajánlunk, amelyet olívazöld nadrággal párosíthatsz. Dobd fel a megjelenésedet hozzá egy edzőcipővel. Ezt ajánljuk, ha olyan téli ruhát keresel, amely egyszerre stílusos és praktikus. A hideg ellenére jól fogod magad érezni, és minden nap remekül nézhetsz ki ebben a szettben.

                           

Azért vagyunk itt, hogy megmutassuk Neked, hogyan lehetsz divatos (anélkül, hogy fáznál) egész hónapban, téli öltözködési ötletekkel a legjobb street-style divat szerint.

Női sneakerek a téli hónapokra

Ha Te is azok közé tartozol (hidd el, sokan vagyunk!), akik egyszerűen nem tudnak mást viselni, mint sportcipőt, még hóban és szakadó esőben sem, ne aggódj, rengeteg ötletünk van számodra. A Nike márka számos új, magas színvonalú Lifestyle cipőt kínál, amelyek a hideg és az eső ellen is védenek.

A Nike Blazer cipő a 70-es évek stílusát követi, a 80-as években vált különösen népszerűvé, majd a 90-es években vált klasszikussá. Most időtálló retró dizájnnal uralja a Lifestyle cipők világát. Ugyanakkor környezetbarát, mivel legalább 20%-ban újrahasznosított anyagokból készül. A cipő felsőrésze sima szintetikus bőrből készült, állati eredetű anyagoktól mentes, és gyönyörűen keveredik a többi újrahasznosított anyaggal.

Bélelt kabát és leggings

A szabadtéri eseményekhez klasszikus és divatos női kabátok, például ultrameleg pufikabátok és télikabátok szükségesek. Ha havazást jósolnak, viselj vastag női télikabátot egy hosszú ujjú ing felett, hogy extra meleg legyen. Enyhe téli napokon egy női dzseki vagy kapucnis pulóver elegendő védelmet nyújthat a hideg ellen.

Viselj kényelmes, meleg és divatos téli öltözéket a hangulatos hideg téli napokon és a hóban töltött hétvégéken, például a fekete pufikabátot kombinálhatod kedvenc fekete leggingseddel. Ha igazán hideg időben fogsz kint tartózkodni, érdemes a nyári leggingsedet női termónadrággal frissítened, amely poliészter/elasztán keverékből készült, így puha és kényelmes. Az anyag nedvességelvezető tulajdonságokkal rendelkezik, hogy távol tartsa az izzadságot a bőrödtől, antimikrobiális bevonata pedig megakadályozza a szagokat okozó baktériumok felszaporodását.

Frissítse stílusosan téli ruhatárát

Nincs szükséged sok új téli ruhára egy divatos öltözékhez. A szekrényedben az előző szezonból  talált cuccokat “újrahasznosítva”, újra ragyogni tudsz. A Grosbasket shop pedig számos menő új darabot kínál, amelyekkel idén télen is kitűnhetsz!