A Grosbasket év végi listája a legjobb ár-érték arányú kosárlabdacipőkről

Egyesek csapatmodelleknek nevezik őket, mások pénztárca kímélő kosárlabdacipőnek tartják őket. Bárhogy is nevezzük őket, a legfontosabb, amit szem előtt kell tartanunk, hogy ezek a legjobb ár-érték arányú cipők! Ez azt jelenti, hogy mindenképpen segítenek megtakarítani némi pénzt, miközben a legújabb cipő-technológiákat is élvezheted. Úgy döntöttünk, hogy egy gyors pillantást vetünk a 2022-es év legjobb cipőire ebből a kategóriából, és néhány részletet is megosztunk róluk.

LeBron Witness 7

Minden idők egyik legikonikusabb NBA-játékosának ezen kollekciója minden évben nagyszerű megjelenést, teljesítményt és árakat kínál! Ahogyan a LeBron XX a 2022-es év egyik legjobb  modellje, úgy a Witness 7 a kategória királya. A korábbi Witness verziókhoz hasonlóan ez is ideális kültéri használatra, különösen a masszív Air max egység miatt, amely fantasztikus ütésvédelmet biztosít. A tapadása is szenzációs!

Giannis Immortality 2

Izgalmas látni, hogy a világ legjobb kosárlabdázói közül néhányan a megfizethető kategóriát is elérhetővé teszik a márkáikon belül, és míg néhány játékos ezt a zászlóshajó vonal elindítása után egy idővel tette, addig a Görög Szörny gyakorlatilag azonnal ráugrott erre a trendre, miután az első signature modellje megjelent. A Witness vonalhoz képest van hova fejlődni, de kétségtelen, hogy ez egy újabb, az átlagot messze meghaladó, kültéren is használható cipő.

KD Trey X

Az egyik leginkább “alulértékelt” tétel ebből a kategóriából! Ennek részben talán az az oka, hogy Kevin Durant és fő modellje folyamatosan a csúcson van teljesítmény szempontjából, így sokan azt részesítik előnyben, ami teljesen érthető. A Nike KD Trey X azonban véleményünk szerint remek ötlet a fiatalabb játékosok számára, akik egyre komolyabban veszik a játékot, mivel a fő technikai részek közé tartozik az elülső Zoom Air egység és a cipő teljes hosszában található Renew hab talp. Az előző két modellel ellentétben ezt elsősorban beltéri pályákon javasoljuk használni.

Harden Stepback 3

A Szakáll és az adidas együttműködése az első bemutatásuk óta olyan kosárlabdacipőket eredményezett, amelyek arról ismertek, hogy a dobozból kivéve remekül illeszkednek a játékosok lábára. Emellett a Stepbackek mindig olyan kényelmet biztosítanak, amit imádni fogsz, és a teljes hosszában elhelyezett Bounce hab az a technológia, amellyel az idei modell pontosan ezt hozza neked. Bár a legtöbb csapatmodell kiválóan alkalmas kültéri használatra, ez is egy olyan cipő, amelyet sokkal inkább beltéren preferálunk.

Kyrie Flytrap 5

Mivel a Kyrie Irving és a Nike közötti együttműködés már a múlté, ezzel a modellel búcsúzunk Kyrietól, amely a szélesebb lábúak körében is nagy sikert aratott. Ebben fontos szerepet játszanak a felsőrész anyagai, amelyek pontosan megfelelő mennyiségű kényelmet és tartást biztosítanak. A Zoom Air egység pedig szép bónusz a cipőhöz!

Under Armour Spawn 4

Egyesek ezt a kosárlabdacipőt igazi csapatmodellnek tekinthetik, mivel nem egy játékos signature vonalának része. Bár ezt a vitát akkor folytathatjuk, amikor meglátogatod a budapesti, ljubljanai és zágrábi Grosbasket üzleteket, mi csak a legfontosabb információkat szeretnénk elmondani erről az igazán nagyszerű cipőről! Elsősorban sebességre és a láb tartására tervezték, így a hátvédek biztosan élvezni fogják a viselését. A teljes hosszúságú Micro G párnázás a sarok alatt vastagabb, és ez nagyszerű energiaátvitelt biztosít hátulról előre. Összességében imádjuk ezt a cipőt!

Puma Playmaker Pro

A Puma a gyűjteményünk legújabb tagja a legjobb kosárlabdafelszerelések között, és több okból is kellemesen meglepődtünk ezzel a modellel:

  • csodás design
  • jó tapadás
  • nagyszerű ár
  • teljes hosszúságú ProFoam párnázás
  • tartós és lélegző anyagok

Ezzel lezárjuk a listát, és ha van más ötleted olyan kosárlabdacipőre, amit hozzá kellene adni, kérjük, jelezd nekünk! Emellett reméljük, hogy kihasználod ezeket a remek ajánlatokat, és beszerzel magadnak egy új cipőt!