A 2022-es év legjobb Nike kosárlabdacipői a Grosbasketben

Miután már átnéztük a 2022-es év legjobb olcsó és legjobb teljesítményű kosárlabdacipőit, rájöttünk (és ti is nagyszerű visszajelzéseket adtatok), hogy még mindig nagyon sok olyan cipő van, amit egyszerűen meg kell említenünk. Ezúttal a Nike modelljeire koncentráltunk, egy igazán izgalmas listávaé jövünk, úgyhogy ugorjunk is bele.

Nike G.T. Jump

Ez egy olyan kosárlabdacipő, amely megjelenésében talán nem ér fel a többi zászlóshajó modellhez, de a felhasznált technológiák tekintetében a csúcson van. Teljes hosszában Zoom Strobel található , valamint a sarok és a lábujjak alatt további két Zoom Air egység segíti a mozgást. A cipő teljes potenciálját a lábfej középső részén található műanyag “Pebax Jump Frame” bontakoztatja ki. Ennek az a szerepe, hogy összegyűjtse és felszabadítsa az általad létrehozott energiát, amelyet az Air komponensek felerősítenek. Talán a G.T. JUMP végső elfogadását a jelenlegi kétszeres NBA MVP, Nikola Jokić pecsételi meg, aki szinte kizárólag ezt a modellt viseli, ami a cipőt a centerek egyik legjobb választásává teszi. A részletes leírást itt találod.

Nike Kyrie 8 a.k.a. Infinity

Mint azt valószínűleg tudjátok, Kyrie Irving és a Nike útjai nemrégiben viharos körülmények között váltak el, de legalább a legutóbbi nagy együttműködésük emlékezetes volt.

Mi most csak egy egészen egyedi megoldást emelünk ki a láb rögzítésére, amelyet a fűzőnyílások feletti “szárnyakkal” hoztak létre – ez valójában két pánt, amelyek közül az egyik a lábfej elején, a másik pedig a teljes sarok mögött fut körbe. Ez biztosítja, hogy az illeszkedés alapvetően tökéletes legyen szinte minden lábtípushoz, mindez attól függően, hogy a cipőfűzőt milyen szorosra állítjuk be. Emellett a középtalp a lábfej elülső része alatt Zoom Strobelből áll, míg hátul a normál Zoom található. Végezetül kiemelhetjük a kiváló saroktól lábujjhegyig tartó átmenetet, ami ezt a cipőt nagyszerű választássá teszi. Még mindig elérhető a kínálatunkban!

Converse BB Shift

Igen, a blog címe azt jelzi, hogy a Converse megjelenése talán nem kellene, hogy a része legyen, de ha esetleg nem tudnád, a márka a Nike tulajdonában van, mi is írtunk róla itt. Még fontosabb, hogy ez egy olyan nagyszerű cipő, egyszerűen bele kellett vennünk.

Szóval, ez a kosárlabdacipő extrán néz ki, amely ötvözi a retrót a modern trendekkel, majd mindezt még tovább javítják a Nike technológiákkal. Ennél a modellnél a legfőbb példa erre az Air Zoom, amelynek méretes Air egysége szinte az egész területet lefedi a lábfej elülső része alatt. Mivel ez a BB Shift nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a lábad alacsonyan tartsa a talaj felett, igazán érezni és élvezni fogod a Zoomot. Továbbá a stabilitást és az irányváltásokat a külső oldalon a fűző mentén, a boka körül és a nagylábujj felett megerősített részek, majd a cipő oldalán egy TPU rész, végül pedig egy bőr sarokvédő támogatja. A tapadást sugárirányú talpminta biztosítja, amely némileg hasonlít a legendás AJ1 és AF1 modellekhez és azok kör alakú mintázatához. Nézd meg az összes színállást.

Nike G.T. Cut 2

Kezdjük azoknak a játékosok a lenyűgöző listájával, akik ezt a fantasztikus kosárlabdacipőt viselik:

  • Julius Randle
  • Tobias Harris
  • Jrue Holiday
  • Markieff Morris
  • Sabrina Ionescu
  • Devin Booker és sokan mások

Végül pedig mindig jó jel, ha egy cipőt a “Sneaker King” jóváhagy, és P.J. Tucker ezt tette azzal, hogy szintén viselte a cipőt.

Talán a legfontosabb tulajdonsága a talp, aminek még saját neve is van – Smear Traction 1.0. Alapvetően három részből áll, hátul nyílmintás, középen halszálkás, elöl pedig kisebb nyilakból. Emellett a talp minden egyes része más-más gumifajtából készült. Ezután, közvetlenül a lábfej alatt, egy beépített React habszivacs talpbetét található, egy további hatszögletű Zoom Air egységgel a sarok alatt, majd mindezek alatt – teljes hosszúságú Zoom Air strobel is található. Összességében ez egy nagyszerű cipő, különösen a gyors játékosok számára. Itt vásárolhatod meg.

Nike KD15

A Zoom Strobel az egyik legjobban teljesítő Nike-technológia a közelmúltban, és Kevin Durant volt az, aki hozzájárult ahhoz, hogy ilyen státuszba kerüljön ez a technológia, a KD12 modellben való első megjelenése óta elért fantasztikus eredményekkel. Tavaly, mondhatjuk, hogy továbbfejlesztették, mivel egy teljes hosszúságú Cushlon középtalp került bele. Azt is szeretjük, hogy ezt a kosárlabdacipőt a cipőfűzőhöz csatlakozó oldalsó TPU panelek erősítik, így eldöntheted, hogy mennyire szoros illeszkedésre van szükséged. Meg kell említenünk a tapadást is, amely nagyon hasonló ahhoz, amit a legendás Kobe 9-nél használtak.  A kínálatunkban megtalálhatod.

Ennyi a lista, és még egyszer köszönjük mindenkinek, aki további és személyes visszajelzést adott ezekről a nagyszerű Nike kosárlabdacipőkről!