Luka Dončićról beszél, és nem akarja abbahagyni a dumát róla a gyermeked? Lepd meg őt minőségi NBA ruházattal, amely még jobban motiválja őt a kosárlabdázásra.

Minden anyuka tudja, milyen érzés, amikor a kicsi felnő és elkezdi kialakítani a saját érdeklődési körét. Még jobb, ha az érdeklődési köre a sport, például a kosárlabda, mert így hasznos tevékenységet végez, amely lehetővé teszi, hogy a teste egészséges módon fejlődjön.

Ha folyton Luka Dončićról beszél, és arról álmodik, hogy egy nap maga is NBA-játékos lesz, akkor az a helyes, ha minőségi NBA-ruházattal motiváljuk, amely még inkább kedvet csinál neki a kosárlabdához, és motiválja az edzésre.

Hogyan válasszunk megfelelő NBA ruházatot a 12 év alatti fiúknak?

Az egyik legjobb dolog a fiúknak szánt NBA-ruházat kiválasztásában az, hogy nem kell súlyos pénzeket a ruhákba fektetned. A kosárlabdán kívül a játékhoz szükséges egyéb felszerelés elég alap és viszonylag megfizethető. A fő cél a megfelelő felszerelés a nagyobb kényelem és a jobb teljesítmény érdekében.

Szóval, milyen ruhát válasszanak a fiatal kosárlabda-rajongók? Szükséged lesz egy kosárlabda mezre, kosaras shortra, gyerek sportpulóverre vagy kapucnis pulóverre és mindenképpen jó minőségű kosárlabdacipőre.

NBA mezek gyerekeknek

Az NBA kosárlabdamezek az évek során sokat fejlődtek, mivel az anyagok fokozatosan egyre könnyebbé és könnyebbé váltak. Manapság már kaphatók ultrakönnyű anyagok, amelyek tartósak, és lehetővé teszik a játékosok bőrének “lélegzését”, jó szellőzést biztosítanak, így megakadályozzák a test túlmelegedését. Egy jó meznek “el kell vezetnie” az izzadságot, és meg kell akadályoznia, hogy a játékosok túlságosan megizzadjanak és kényelmetlenül érezzék magukat.

Ugyanakkor a mez nem lehet annyira nedvszívó, hogy magába szívja az izzadságot, ami a mez elnehezedését és felesleges súlytöbbletet okozna.

Egy kosárlabdamez Luka nevével az első számú választás lehet a fiadnak. Így ő és a barátai jól fognak szórakozni a pályán, azt játsszva, mintha NBA játékosok lennének! Engedd, hogy a kis kosarasod legyőzhetetlennek érezze magát ebben a mezben, kövesse az álmait, és eddzen csúcsmotiváltan!

Luka nagyszerű inspiráció lehet a kosaras gyerekek számára, hiszen már 8 éves korában, az Olimpija első néhány edzése után látható volt, hogy generációs tehetség. Így 13 évesen ötéves szerződést írt alá a Real Madriddal, és ott folytatta a pályafutását. Tudtad, hogy még a Real Madrid profi történetének legfiatalabb játékosa is ő lett?

Talán adhatod neki az NBA egyik ikonikus legendájának, Michael Jordannek a mezét, akit a legtöbb kosárlabda rajongó minden idők legnagyobb kosárlabdázójának tart. Ő az oka annak is, hogy a kosárlabda a világ egyik legnépszerűbb sportágává nőtte ki magát. Ezt a kosárlabdamezt viselve mindig éreztetheti gyermekével, hogy nagyon kötődik a kosárlabda kezdeteihez.

Gyerek kosárlabda rövidnadrágok

A kosárlabda shortok általában ugyanabból az anyagból készülnek, mint a mezek, de fontos, hogy az alsó rész ne legyen se túl szűk, se túl bő. A kosárlabda shortok általában egy belső réteggel is rendelkeznek, hogy jobban felszívják az izzadságot és megakadályozzák a kidörzsölődést. A gumi derék nem lehet túl szoros, különben a játék közbeni mozgások miatti állandó dörzsölődés kellemetlenséget okoz.

A kosaras rövidnadrágnak olyan hosszúnak kell lenni, hogy elérje a térdet. A hosszúság változó, de általában a hosszabb rövidnadrágok segítenek melegen tartani a combokat a játék során, és megelőzi az izomgörcsöket.

Az Air Jordan kosárlabda rövidnadrág az edzéstől a mérkőzésig minden kihívásra készen áll.

A kétrétegű kosárlabda shortokkal ellentétben ezek 60% pamutból készülnek, így kényelmesebbek a mindennapi szabadidős sportokhoz.

Gyermek sport pulóverek

A gyermek sportpulóverek és kapucnis pulóverek nagyon hasznosak gyermeke számára a szabadidőben, az iskolában, és különösen a hidegebb hónapokban az edzésre menet. Az átmeneti évszakokban jellemző, hogy az edzésekre a csarnokon kívül is sor kerülhet, így a kosaras pulóverek rendkívül hasznosak lesznek a bemelegítés során.

Ez a szett remek választás a hideg időjárás elleni védelemhez, amikor a fiad edzésre megy, és a bemelegítéshez. A könnyű anyag lehetővé teszi, hogy a bőr lélegezzen, és a kosárlabdázó szabadon mozoghasson anélkül, hogy a ruházat korlátozná a bemelegítő gyakorlatok során.

A retro dizájnja valóban visszarepít a kosárlabda régi korszakába – a trendek pedig mindig ismétlik önmagukat.

A rendkívül meleg “Luka Dončić” NBA pulóver sokféle sporttevékenységhez alkalmas, és könnyen kombinálható farmerrel. Biztosak vagyunk benne, hogy a fiad minden nap szívesen viseli majd az iskolában, ahol a barátaival a Dallas Mavericks legutóbbi győzelmeiről fognak beszélgetni.

A divatos Air Jordan Kids NBA pulóver remek választás fiatal kosarasok számára, akik stílusérzékenyek is, és mindig a legújabb trendeket szeretnék viselni. A 60% pamutszálból készült különleges lila dizájn a megfelelő választás a sportos és trendi szabadtéri tevékenységekhez.

Gyerek kosárlabdacipők

A megfelelő kosárlabdacipő kiválasztása azért fontos, mert a kosárlabda sok futást és ugrást igényel. A rosszul illeszkedő cipők sérülést okozhatnak, különösen, ha nem nyújtanak elegendő támaszt. Tekintettel arra, hogy gyermeked már fiatalon elkezdett kosárlabdázni, fontos, hogy megfelelően védje a testét.

A magas szárú cipők népszerűek a kosárlabdázók körében, mert nagyfokú bokatámaszt nyújtanak. A cipő végig szoros, hogy védje a bokát, de ezért nehezebbek is a nagyobb anyaghasználat miatt.

Az alacsony kosárlabdacipők a játékos bokájánál alacsonyabbak. Bár nincs bokatámasz, segít a játékosoknak a sebességük növelésében, mivel a cipő anyagának köszönhetően a boka simán mozgatható, így a játékosok gyorsabban tudnak reagálni és futni.

Nyűgözd le ezzel a Steph Curry kosárlabdacipővel, a kosárlabda trükkök igazi mesterével. Hatalmas hatást gyakorol a játékosok fiatalabb generációira szerte a világon, és az Under Armour Curry márkájával terjeszti üzenetét, így ő azon kevés játékosok egyike, akiknek saját márkája van. Az új felszerelésében a kisfiad biztosan lehetetlen helyzetekből is tüzelni fog!

Az új NBA-ruhákat olyan stílusban válaszd ki, amilyen stílusban gyermekednek tetszik!

A kosárlabdázás évei alatt gyermekednek kialakulnak a saját személyes igényei, és jól fel tudja majd mérni, hogy milyen típusú NBA-ruházat illik a játékstílusához és a személyes stílusához. Ha nem vagy annyira jártas a kosárlabdában, és nem tudod, mit válassz, kérdezz meg más anyukákat, hogy mit szeretnek a társaik. Ugyanakkor bármikor fordulhatsz Grosbasket tanácsadóinkhoz, akik napi szinten foglalkoznak ilyen jellegű igényekkel, és el tudnak majd kalauzolni a megfelelő kosárlabda-felszereléshez.