LeBron James minden idők egyik ikonja, és a cipőcsaládja az új Nike Zoom LeBron NXXT Gen-nel tovább erősíti státuszát.

A mondás szerint “Meghalt a király, éljen a király!”, de ha az NBA-ről van szó, akkor már most elmondhatjuk: a Király örökké élni fog! Ennek oka természetesen az, hogy LeBron James az NBA pontkirályi címével bővítette elismerései, díjai és trófeái végtelen listáját. Tette ezt úgy, hogy megelőzte a Los Angeles Lakers másik legendáját, Kareem Abdul Jabbart, aki jelen volt a történelmi mérkőzésen. Mindezek után örömmel jelentjük be a Nike Zoom LeBron NXXT Gen kosárlabdacipőt, amelyről ma írunk.

Történelmi szezon

Ebben a történelmi szezonban LeBron nem csak a huszadik évét ünnepli az NBA-ben, hanem a Nike-val való 20 éves közös munkáját is. James a pályán kívül is folyamatosan építi örökségét, és ebbe beletartozik legendás cipőkollekciója is. Mielőtt tehát belemennénk a részletekbe, csak gyorsan megemlítjük a többi ikonikus megjelenést, amelyek LeBron zászlóshajó signature modelljeit kísérték. Ezek közé tartozik a megszűnt Soldier vonal, az Ambassador és a Witness.

Ezek a modellek nagyon kedveltek a kosarasok körében, elsősorban a szenzációs tapadásuk és a masszív gumi talpuk miatt, mivel ezek a modellek elsősorban kemény kültéri felületekre és pályákra készültek. Nagy bónusz volt az is ezeknek a cipőknek, hogy nagyon jól néztek ki, szuper színállásokban voltak elérhetők, valamint jó áruk van. Lássuk, hogy az NXXT Gen milyen kiegészítés lesz ezekhez a cipőkhöz.

“I Promise”

Az “I Promise” színállásra fogunk összpontosítani, és ha esetleg nem tudnád, ez a neve annak az iskolának, amelyet LeBron 2018-ban nyitott meg szülővárosában, az ohiói Akronban. Erre az iskolai lemorzsolódási arányok kutatása motiválta, és ez egy ragyogó példa arra, hogy a Király mennyire elkötelezett a gyökerei, a közössége és a fiatalabb generációk iránt. Azt is elmondhatjuk, hogy ezek a nagyszerű kosárlabdacipők is úgy készülnek, hogy közben Lebron a fiatalokra gondol.

Hálós felsőrésszel és dupla pipával készült, természetesen hasonló (és vonzó) kinézettel rendelkezik, mint a csodálatos LeBron XX, amely szintén a generációk közötti hídépítést célozza. A 2 cipő különböző színekben kerül a boltokba, az egyik cipő kék színbe, a másik pedig élénk narancssárgába öltözött.

Az örökség ünneplése

A technikai részletekre rátérve, a cipő ívelt középtalppal rendelkezik, amely több irányban is nagyon jól hajlítható. Az eredmény egy reszponzív energia-visszanyerés, amely kiváló pályaérzetet is biztosít. LeBron talán nem játszik túl gyakran ebben a cipőben, de tudod, hogy egyszerűen imádja az Air technológiát a cipőjében!

Ezért a sarokban található Zoom Air egység extra csillapítást garantál, a cipő általános kényelmét pedig az elülső lábfejben található Zoom Turbo növeli. A Nike Sphere technológia lehetővé teszi a jobb szellőzést és elvezeti a hőt a cipőből. Ezután a cushlon hab szinte teljesen megegyezik a zászlóshajó XX-ben használt habszivaccsal, így arra számíthatsz, hogy fantasztikus érzés less viselni. Végül a külső talp nagyon tartós, áttetsző gumiból készült, amely nagyszerű teljesítményt ígér a kültéri pályákon.

LeBron lenyűgöző életrajza tehetségét és lendületét bizonyítja, a Nike Zoom LeBron NXXT Gen I Promise cipő pedig méltó ünneplése az örökségének. Akár szenvedélyes LeBron-rajongó vagy, akár sneakerhead, ez a cipő kötelező darab a gyűjteményedben.