LaMelo Ball és a Puma továbbra is nagyszerű kosárlabdacipőket gyárt, az MB.02 is ennek egy újabb bizonyítéka

LaMelo Ball már jóval azelőtt ismert volt, hogy az NBA-t meghódította volna. Már középiskolás kora óta, amikor a Chino Hillsben két testvérével, Lonzóval és LiAngelóval játszott, a YouTube-ra feltöltötte a legjobb pillanatait, ahol a legtöbb videóban félpályás dobások szerepeltek. Hogy izgalmasabbá tegye a dolgokat, arra a pontra mutatott, ahonnan dobni készült – és betalált. Mindez tökéletesen érthető volt a Puma számára, hogy szerződést kössön vele, és már a második signature cipőjével – a Puma MB.02-vel – lepjen meg minket!

Kosaras fiúk

LaMelo története már azelőtt is szuper érdekes volt, hogy a Charlotte Hornets kiválasztotta volna őt a 2020-as NBA-draft 3. helyén. Tulajdonképpen a Ball testvérek története nem lehet teljes édesapjuk, LaVar Ball említése nélkül. Szinte lehetetlen nem tudni, hogy mennyire különc, de mi csak annyit jegyzünk meg, hogy még a “Ball in the Family” című valóságshow producere és készítője is volt, ami hatalmas szerepet játszott a Ball család brandjének és hype-jának kiépítésében.

Íme néhány további érdekesség a családról:

  • LaMelo középső neve LaFrance.
  • Lonzo volt a 2017-es NBA draft második számú választottja.
  • LiAngelo játszott az NBA nyári és a G Ligában.
  • LaVar rövid NFL-karriert futott be
  • Lonzo és LaVar fellépett a Lip Sync Battle tévéműsorban, és szavakkal nem igazán lehet leírni ezt az élményt, nézd meg a cikk végén található linket!

Mégis, LaMelo nem csak hype volt, hanem egy rendkívül tehetséges fiatal kosárlabdázó, aki más utat járt be az NBA-be jutásáig. Kosárlabdázó útja a világ körül tinédzserként meglehetősen egyedülálló volt. Először Litvániába ment, hogy a BC Prienai csapatában játsszon. Ezután elment a Ausztrália, a BBL ligába, ahol az Illawarra Hawksnál elég jól teljesített.

Ausztráliában Melo megmutatta az NBA játékosmegfigyelőinek, hogy nem csak a látványos highlight-mozdulatokról szól, hanem hogy ő egy igazi kosárlabdázó, akiben hatalmas potenciál rejlik. Ezt leginkább az erősítette meg, hogy LaMelo a kezdetektől fogva remekül játszott, és 2021-ben az NBA-ben az Év Újonca lett.

Puma, mint tökéletes partner

Közvetlenül az NBA-be történő draftolása előtt LaMelo többéves szerződést kötött a Pumával. Ez az együttműködés az egyik legizgalmasabb és legjobban teljesítő kosárlabdacipőt hozta létre az összes kezdeti signature megjelenés közül. A Puma MB.01 még 2021-ben jelent meg, és nagy sikert aratott.

Most már van egy méltó utódja is, hiszen a Puma MB.02 ugyanolyan nagyszerű, mint az ünnepelt előd, ha nem még jobb.

LaMelo rendhagyó élettörténete és játékstílusa tökéletesen illik a kosárlabdacipő vonalához. A Pumánál szeretik a másvilági szót használni LaMelo cipővonalának leírására, és az MB.02 itt van, hogy ezt bizonyítsa sok érdekes és különböző tulajdonságával

“Az MB.02 megalkotásakor a következő szintre emeltük a dizájnt, hogy a lángokkal, a ritka grafikával és a merész színekkel tükrözze a személyes stílusomat. Izgatottan várom, hogy a rajongók az MB.02 megjelenésével új módon tapasztalják meg az MB franchise-t.” – mondta LaMelo Ball.

A részletek

  • Párnázás – a NITRO hab a középtalpban nagyszerű kényelmet és reakciókészséget biztosít. Emellett segít a cipő könnyűségét is megőrizni, ami szuper az olyan látványos labdázók számára, mint Melo.
  • Tapadás – tartós, teljes hosszában csúszásmentes gumi tollmintával (Melo szárnyas tetoválásához kapcsolódva). Tökéletes az azonnali betörésekhez és a tempódobásokhoz.
  • FIT – a cipő felsőrésze mesterséges hálóból készült, amely nagyszerű tartást, légáteresztő képességet és kényelmet biztosít, miközben elősegíti a cipő alacsony súlyát. Az anyag rugalmassága lehetővé teszi, hogy méretpontos párt válasszon magának.

Eddig az MB.02-nek volt néhány fantasztikus színállása – ‘Supernova‘, Nickelodeon ‘Slime‘ és ‘Rookie of the year‘. A legújabb megjelenés a ‘Ricky and Morty’ nevet kapja, és talán ez az eddigi legérdekesebb. A páron belül különböző mindkét cipő színe, a bal oldali cipő hátul lila színű, elöl pedig neonzöld. A jobb cipő sárga első résszel és rózsaszín hátsó résszel rendelkezik.

A budapesti, ljubljanai és zágrábi üzleteinkben tesztelő Grosbasket csapatunk tagjainak első benyomásai szuper pozitívak, és ha egyszer kipróbálod, feltétlenül tudasd velünk, hogy mit gondolsz a cipőről!

Lip Sync Battle: