Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A GROSBASKET BUDAPESTRE ÉRKEZIK!

augusztus 15 | 09:00 - 20:00

A Grosbasket először webáruházzal érkezett Magyarországra, de a hihetetlen magyar közösségünk támogatásával képesek voltunk minden nap növekedni és fejlődni. Mi még jobb szolgáltatásokat és vásárlói élményt szeretnénk biztosítani Nektek, így büszkén jelentjük be, hogy augusztus 15-én üzletet nyitunk Budapesten!
Európa egyik legmodernebb sportboltját fogjuk elhozni Nektek! Annak érdekében, hogy a játékosok élménye valóban felejthetetlen legyen üzletünkben, a modern dizájn és az extra széles kinálat mellett kialakítottunk egy igazi kosárlabdapályát is, amely az üzletben található.

Üzletünk címe: 1138 Budapest, Váci út 140

 

Egy felejthetetlen kosaras napot szervezünk a megnyitóra! Ezen a különleges napon 3 raffle, 2 nyereményjáték, és 1 hihetetlen zsákolóparádé fogja várni az érdeklődőket! Ráadásul a nyitónapon majdnem a teljes kínálatunkat 20% kedvezménnyel fogjátok tudni megvásárolni üzletünkben! Tetszik, igaz? ?

PROGRAM

9.00 AJ 1 »Shattered Backboard« raffle

 

11.00 »adidas« H.O.R.S.E. nyereményjáték
13.00 MEGLEPETÉS raffle
16.00 Hivatalos megnyitó és köszöntő

 

16.30 A Face Team akrobatikus sport színház előadása

 

17.00 »Under Armour« Knock Out nyereményjáték
18.00 AJ1 »Light Smoke Grey« raffle

 

Néhány további fontos információ és szabály:

 

RAFFLES

A raffle-t az üzletünkben található kosárpályán fogjuk megtartani. Maximálisan 200 regisztrációt fogadunk el. Csak akkor lesz lehetőséged vásárolni a raffle-n, ha előre jelentkezel. Mindenki csak egy cipő raffle-re jelentkezhet.

JELENTKEZÉS SHATTERED AJ1 BACKBOARD RAFFLE >>

JELENTKEZÉS MEGLEPETÉS RAFFLE >>

JELENTKEZÉS AJ1 LIGHT SMOKE GREY RAFFLE >>

 

Adidas H.O.R.S.E.

A játékot az üzletünkben található kosárpályán fogjuk játszani. A HORSE játékot párokban játszuk, az első játékos kosárra dob bárhonnan a pályáról. Ha betalál, akkor a második játékosnak ugyanonnan ugyanúgy kell próbálkozni. Ha az első játékos hibázik, akkor a második játékosnak van lehetősége mutatni a dobást.

A második játékosnak mindig az első játékos dobását kell pontosan lemásolni. Ha a második játékos elhibázza a dobást, megkapja a »H« betűt. Minden hiba alkalmával új betűt kap, sorrendben a H—O—R—S—E betűket. Ha valaki »elérte« a teljes HORSE szót, akkor elvesztette a mérkőzést.

A játékosokat 5 fős csoportokba fogjuk osztani. A sorrendet (ki kezd) sorosolással fogjuk eldönteni. A csoportok győztesei tovább fognak játszani a bajnoki címért, a győztes pedig választhat egy tetszőleges adidas cipőt a kínálatunkból!

JELENTKEZÉS >>

 

Under Armour KNOCK OUT

Te is mesterlövész vagy, mint Stephen Curry, az Under Armour arca? Bizonyítsd be a Knock Out – Kieső játékunkban!

Kezdésként mindenki egy sorban áll, gyűrűvel szemben, az első 2 játékosnál van 1-1 labda. Az első rádobja a labdát. Ha bedobja, megy a sor végére. Ha kihagyja, összeszedi a lepattanót, és vissza kell tenni mielőtt a mögötte lévő játékos bedobja a labdáját. Ha a hátul lévő játékos az első előtt tud kosarat dobni, akkor az elöl lévő kiesett a játékból. Miután végeztek a dobásukkal, mindketten a sorban következőnek passzolják labdájukat.

Sokan kieső néven ismerjük ezt a játékot.

A játék addig folytatódik, amíg csak egyetlen játékos marad. A győztes egy Under Armour Curry 7 cipőt választhat a kínálatunkból, ízlésének megfelelően. Te leszel az?

JELENTKEZÉS >>

Üzletünk címe: 1138 Budapest, Váci út 140

 

Reméljük, hogy megoszthatjuk Veled ezt a különleges napot! 🙂

 

Részletek

Dátum:
15. augusztus
Időpont:
9:00 - 20:00

Szervező

Grosbasket