Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Obisk kineziologa Simona Uršiča 29.2.2020

február 29 | 09:00 - 14:30

Ponovna priložnost za pregled in testiranje vaših stopal!

Zaradi velikega zanimanja smo se odločili, da ponovimo BREZPLAČNO testiranje vaših stopal. Izvajal ga bo že poznani diplomirani kineziolog Simon Uršič, tokrat pa se mu bo pridružil še sodelavec diplomirani inženir ortotike in protetike Dejan Tašner iz Ortopedskega inštituta Maribor, ki bo izvajal funkcionalno baropodometrično meritev. S to meritvijo natančno izmerimo pritisk stopala na podlago in iz tega lahko predvidevamo možne kritične točke poškodb. Obenem testiramo primernost športnih superg za posameznika.

Pridružite se nam v soboto, 29. februarja, ko bosta Simon in Dejan med 9:00 in 14:30 na našem igrišču izvajala testiranja za prijavljene.

Testiranje bo za vsakega prijavljenega trajalo do 45 min, potekalo pa bo v naslednjih korakih:

  1. Funkcionalna baropodometrična meritev.
  2. Manualni testi in meritve gibljivosti.
  3. Pregled kvalitete gibanja in nasveti za izboljšanje (stoja, hoja, skoki).
  4. Svetovanje najprimernejše obutve.

Vsi testi so neinvazivni.

Na koncu boste dobili mnenje obeh strokovnjakov, priporočila glede izboljšanja lastnega telesa in glede izbire obutve, potem pa se boste lahko o rezultatih posvetovali še z našimi prodajalci in poskusili najti pravo obutev zase.

Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu, a pohitite, saj imamo na voljo le omejeno število mest!

Pa še nekaj besed o Simonu Uršiču …

Simon je diplomant kineziologije na Fakulteti za šport v Ljubljani. Tekom študija in tudi po njem se je veliko ukvarjal s pripravo rekreativcev in športnikov, potem pa se je preusmeril v poškodbe in korekcijo telesne drže, ki se začenja pri stopalih. Sodeluje s fizioterapevti, zdravniki in Ortopedskim inštitutom Maribor. Kot kondicijski trener je vodil košarkarski kamp za mlajše košarkaše, sodeloval pa je tudi pri reprezentantih U16 in U18, KK Grosuplje in KK Ilirija.

Részletek

Dátum:
29. február
Időpont:
9:00 - 14:30

Szervező

Grosbasket

Helyszín

Grosbasket Budapest
1000 Slovenija + Google Térkép