Z NAŠO OPREMO DO ŠE BOLJŠIH REZULTATOV

Znamka Nike že vse od svojega začetka predstavlja sinonim košarkarske opreme in obutve. V Grosbasketu smo ponosni, da vam lahko ponudimo širok nabor košarkarskih dresov in ostale opreme te priznane znamke, ki s svojo tehnološko dovršenostjo vašemu klubu omogočajo doseči zastavljene cilje. Nike dresi, ki so namenjeni moškim, ženskam in otrokom, dosegajo najvišje standarde udobja in prilagodljivosti, nosijo pa jih najboljše reprezentance in klubi na svetu. S sezono 2017/18 se Nike vrača v NBA kot uradni opremljevalec lige, kjer odličnih in vrhunskih dizajnov dresov zagotovo ne bo manjkalo.
Nemška znamka K1X, ki je na trgu prisotna že več kot 15 let, je v zadnjih letih naredila velik skok tudi v Team Wear. Danes lahko njihove drese in oblačila vidimo tako v Nemčiji kot drugod po Evropi. K1X velja za simbol ulične košarke ter vez, ki povezuje urbani in košarkarski svet. Le kdo ne pozna njihovih glavnih ambasadorjev Dunk Elite, ki s svojimi norimi zabijanji navdušujejo po celem svetu. Lahki in trpežni materiali, iz katerih so narejeni K1X dresi ter barvna raznolikost so tisti ključni segmenti, ki prepričajo. Njihovi dresi in ostala oblačila so primerni za moške, ženske in najmlajše navdušence košarkarske igre.
Priznana znamka Spalding, ki je po vsem svetu poznana zaradi svojih odličnih košarkarskih žog, je v zadnjih letih naredila velik napredek, svojo ponudbo pa razširila tudi na košarkarska oblačila. Z bogato ponudbo barv ter odličnih vrst dresov kot so All Star, Evolution, Crossover in Attack zadovoljijo potrebe vseh, tudi tistih najzahtevnejših. V njihovi ponudbi lahko najdete moške, ženske ter otroške drese.
Potrebujete opremo, dodatke za trening ali vrhunske košarkarske žoge, s katerimi želite omogočiti vašim igralcem napredek in še boljše rezultate? Preverite bogato ponudbo opreme in dodatkov, s katero bodo vaši igralci postali hitrejši, močnejši, agilnejši in natančnejši.
Malenkosti odločajo zmagovalca in ena izmed ključnih prednosti je vsekakor košarkarska obutev. Izberi med bogato in široko ponudbo priznanih znamk Nike, Jordan, Adidas, Under Armour, K1X in Peak in kupuj po klubski ceni!

Zakaj izbrati Grosbasket?

Prilagodljivost vašim zahtevam

Grosbasket obstaja z namenom pozitivnega vpliva na košarkarsko panogo in krepitev košarkarske skupnosti. Vašim željam bomo pozorno prisluhnili in naredili vse, kar je v naši moči, da boste v klubu zadovoljni z opremo in tako vaše aktivnosti dvignili še na višjo raven.

Posebne ugodnosti za klub in vaše člane

V znak spoštovanja naših partnerjev, bomo za vas redno pripravljali ekskluzivne ponudbe in ugodnosti, ki bodo dostopne samo klubom, s katerimi sodelujemo.

Vključitev v posebni bonitetni sistem

Z vstopom v GB družino, vstopite tudi v naš boniteni sistem. Vsak nakup kluba ali vaših članov, za klub pomeni nagrado v obliki denarne vzpodbude za nadaljnje dobro delo in razvoj.

Pošlji povpraševanje

[recaptcha]

X