Vsi za Brado, Brada za vse

O Hardenovi dvojki smo že pisali,  vendar pa je adidas spoznal, da kadar imaš MVP-a, potem njegova linija zahteva razširitev in večjo dostopnost vsem. Ravno zato je na trg prišel model Harden B/E 2 kot „timska“ verzija uspešnega signature modela. Domnevno naj bi bila B/E okrajšava za Brothers Through Everything ali Bounce edition, vendar to ni potrjeno.

V vsakem primeru je najbolje, da vso pozornost posvetimo temu atraktivnemu, udobnemu in učinkovitemu športnemu copatu. Kot prvo, in morda tudi najpomembnejše, je treba poudariti odlično razmerje med ceno in kakovostjo, saj je ta model dostopnejši od flagship modela, razlike pri B/E 2 pa pomenijo dejansko osvežitev linije – in nikakor ne korak nazaj ali kaj podobnega. Ravno zato je bila na začetku najprej omenjena atraktivnost. Namreč, že sama dvojka ni podobna večini športnih copat NBA igralcev super zvezdnikov in ne „kriči“ s svojim dizajnom (kar je po mnenju številnih znak fokusiranja na udobnost in učinkovitost), vendar pa ima B/E 2 dobre detajle in nekaj odličnih colorwayev. Prva od teh stvari, ki izstopajo, je adidasov pleteni material (knit) zelo kakovostne izvedbe z dodatnimi plastificiranimi sloji na peti in sprednjem delu nad prsti, ki poleg estetskega učinka dajejo tudi vzdržljivost.

Harden B/E 2 ”Red & Black”

Naslednja razlika je v tem, da ta model ni izdelan iz enega dela in čeprav ima še vedno notranjo „nogavico“, je zdaj uporabljen klasični sistem vezanja, kar dodatno prispeva k občutku stabilnosti.

Harden B/E 2 ”Cloud White”

Tudi podplat je drugačnega videza, vendar pa je najpomembneje, da ta sprememba ni zmanjšala kontrole gibanja. Za konec naj omenimo še, da je pri B/E 2 je odstranjen boost del, s čimer je stopalo še bližje parketu, celotno nalogo podpore pa prevzema bounce, ki je na začetku omenjen kot možna inspiracija za naziv modela.

Harden B/E 2 ”Solar Yellow”

Skratka, to je zelo zanimiv športni copat, za katerega vam priporočamo, da ga je vredno vsaj preizkusiti v naši trgovini, saj vam bo sam najbolje „pojasnil“ vse tukaj napisano.

Harden B/E 2 ”Black”
Kategorije