Čeprav je po dveh letih Giannis Antetokounmpo moral svojo MVP krono predati velikemu Nikoli Jokiću, ima še vedno veliko razlogov za praznovanje in veselje!

Za začetek se njegovi Bucksi prvič po letu 1974 (ko so izgubili) vračajo v finale lige NBA z željo, da ponovijo, kaj je uspeh ekipe iz leta 1971, ko je franšiza osvojila svoj edini naslov. »Greek Freak« je moral zaradi poškodbe finale vzhodne konference spremljati s tribun, vendar bo zaigral v finalni seriji in tega se veselimo vsi ljubitelji košarke, saj se nam obeta pravi spektakel.

Omenili smo, da ima več razlogov za praznovanje, eden izmed njih pa je zagotovo tretja izdaja njegove signature linije – Nike Zoom Freak 3. Če ste imeli to srečo, da ste že preizkusili enega od prvih dveh modelov, vas lahko razveselimo z informacijo, da predstavlja »trojka« še korak naprej! Seveda je superga, kot vedno, predvsem osredotočena na Giannisov slog igre, s posebnim poudarkom na njegovem ubijalskem ‘eurostepu’. Pri tej potezi je ključen prenos energije z ene noge na drugo iz vseh možnih kotov in prav zato sta pod sprednjim delom superge dve noro udobni enoti Zoom Air. Dodaten plus te rešitve je, da je stopalo ostane telo blizu tal (ni dvignjeno) in omogoča večji nadzor, h kateremu pripomore tudi zelo efektiven večsmerni vzorec na podplatu.

Zgornji del je narejen iz zračnega in zelo udobnega materiala, supergi pa so dodali še pas, ki ne samo izgleda odlično, ampak pomaga k stabilnosti stopala. Prvi najavljeni colorwayi izgledajo zelo privlačno, vrhunski pa je tudi splošen videz superge. Kot zanimivost lahko izpostavimo, da Freaka 3 na NBA igrišču ni prvič predstavil Giannis, ampak njegov soigralec… Kdo drug kot »Sneaker King« P. J. Tucker!

Obstaja pa še en razlog za veselje, to je Nike Immortality. Giannisova prva »team« superga je na prvi pogled videti fantastično. Kmalu lahko pričakujete video review, v katerem bomo bolj podrobno predstavili ta nov model, za zdaj pa lahko izpostavimo privlačen dizajn z valovito črto, lahki materiali zgornjega dela in tudi vzorec ribje kosti na podplatu, ki nas je še posebno razveselil. Na njem najdemo tudi veliko Nike in Freak brandinga in zagotovo bo ta model s svojo ugodnejšo ceno pravi hit!

Preveri dostopne colorwaye Nike Giannis Immortality >>

Nike-Giannis-Immortality-_Black-VoltCZ4099-010dsds

To so glavne vznemirljive novice iz življenja enega najboljših košarkarjev na svetu, ki se bori za svoj prvi šampionski prstan. Držimo pesti!

Oglejte si celotno zbirko Giannis Antetokounmpo >>