Tako kot vsako leto, začetek NBA sezone prinaša kar nekaj novih »performance« modelov. Letos je svoje signature superge dobilo še nekaj novih košarkarjev, zato bo ta oktober še posebno pester!

Začenjamo že v četrtek, 10. oktobra, ko prihaja novi Nike Lebron XVII »Lakers«, ki te bo navdušil z oblazinjenostjo podplata in z novo tehnologijo zgornjega dela. Ne spreglej pa niti mnogih genialnih detajlov, ki se pojavljajo na vseh delih superge!

Nike Lebron XVII “Lakers”

Dan kasneje, torej v petek, 11. oktobra, pride k nam Giannisev model, ki smo ga prvič videli na nedavnem svetovnem prvenstvu, Nike Zoom Freak 1 »Greece«. Kraljevsko modra superga z zlatimi detajli izraža igralčevo ljubezen do svoje domovine.

Nike Zoom Freak 1 “Greece”

To pa še sploh ni vse za ta teden! V soboto, 12. oktobra, boste lahko pri nas dobili nov colorway najnovejših Air Jordan 34 »Bred«, ki dobivajo zelo dobre ocene le par tednov po releasu. Vsekakor se ti splača ustaviti v naši trgovini in jih preizkusiti!

Air Jordan 34 “Bred”

Drugi del meseca pa prinaša hude nove modele drugih košarkarjev, ki sodelujejo z Nike-om. Za zdaj lahko izdamo samo to, da nekateri modeli prihajajo izpod morske gladine nekateri pa priletijo iz vesolja. Se ti že kaj sanja, kaj se pripravlja?

Za več informacij nam še naprej sledi na družbenih omrežjih in prebiraj naše bloge in e-maile, pa boš vse izvedel pravočasno!