Preden se lotimo podrobnosti novega »team« modela Russella Westbrooka, imenovanega Air Jordan Westbrook One Take II, bomo najprej posvetili nekaj besed fenomenalni sezoni, ki jo je nekdanji igralec Thunderja in Rocketsov odigral letos.

Za tiste, ki ne spremljate lige NBA, naj povemo, da se je letos »Brodie« pridružil Washington Wizardsom, da bi skupaj z Bradleyjem Bealom ekipo iz glavnega mesta popeljal v končnico.

Že na prvi tekmi sezone proti 76ersom je zabeležil 21 točk, 11 skokov in 15 podaj. Po približno pol sezone je v 38 tekmah zabeležil 16 trojnih dvojčkov in tako podrl trideset let star rekord v zgodovini te franšize. Rekord je imel Darrell Walker, ki je za 16 »triple-doublov« potreboval več kot 280 tekem! Podiranje rekordov pa se še ni končalo in Russ postal prvi igralec po Magic Johnsonu, ki je v eni tekmi dosegel več kot 30 točk, 10 skokov in 20 podaj – natančneje, imel je 35 točk, 14 skokov in 21 asistenc. Kasneje je postal še edini igralec v zgodovini lige NBA, ki je dosegel triple-double na 25 tekmah v 4 različnih sezonah, in tudi edini s 14 trojnimi dvojčki v enem mesecu (prejšnji rekord je imel veliki Wilt Chamberlain z enajstimi). Do konca redne sezone je že četrtič v karieri dosegel »triple-double« povprečje in bil tudi najboljši igralec lige NBA pri podajah na tekmo. Za piko na i je skupaj dosegel 182 trojnih dvojčkov v karieri in postal najboljši vseh časov v tej kategoriji.

Potem ko so Wizardsi začeli sezono malce neodločno, jih je Westbrookova igra dvignila, tako da so bili po koncu rednega dela uvrščeni na 8. mesto vzhodne konference. Udeležili so se novega Play-In turnirja in nato prišli tudi v Playoff, kjer pa so v prvem krogu izpadli proti Philadelphiji. Zavedamo se, da ima o Westbrooku vsak svoje mnenje, marsikdo tudi negativno, a za nas je bila to zgodovinska sezona!

Tudi zaradi Russovih predstav nas je močno razveselil prihod njegovega modela Air Jordan Westbrook One Take II, ki bo odličen naslednik lanskega modela, s katerim je bila lansirana ta »B linija«. Prvi vtisi so zelo pozitivni, saj je bilo že pred obuvanjem, ko smo jih držali v rokah, jasno, da gre za zelo lahkotne superge.

CW2457-163 1

Naslednja pomembna stvar, ki jo moramo omeniti, je zmagovalna kombinacija udobja in stabilnosti, potem pa je potrebno pisati še o podplatu iz dveh delov, ki zdaj skorajda postaja zaščitni znak vseh modelov Westbrook in tudi pomaga pri zmanjševanju teže, hkrati pa zagotavlja dober prenos energije iz pete na sprednjo stran stopala. Pri tem prenosu pomaga tudi enota Zoom Air pod prsti, ki jo lahko opazite na podplatu, saj ima drugačno barvo kot preostali del podplata, na njej pa je klasičen vzorec ribje kosti. Preostali del podplata uporablja vzorec modificirane ribje kosti s kratkimi črtkanimi črtami, ki so se na našem notranjem igrišču izkazale odlično!

CW2457-163

Kar zadeva videz, naj pohvalimo dejstvo, da so se pri tem modelu zgodile majhne spremembe, saj so različni elementi zelo dobro vizualno povezani in nekoliko manj »kaotični« kot pri prejšnjem. Ker je to superga Russella Westbrooka, se njegov in Jordanov logotip pojavljata na veliko mestih, še posebej opazen in zanimiv pa je holografski logo na jeziku.

Celoten zgornji del je kombinacija tekstilnih in mrežastih materialov z več dodatno šivanimi deli, ki imajo dvojno funkcijo – boljši videz in večjo stabilnost.

Na koncu te še spomnimo, da je cela Westbrookova linija izjemno priljubljena, zato predlagamo, da vsekakor preverite in preizkusite ta najnovejši del njegove kolekcije, ki ga dobite po super ceni, 100,00 EUR.

NAKUPUJ TUKAJ >>