G.T. odnosno “Greater Than” serija uključuje dva odlična modela, a danas ćemo pisati o G.T. Run varijanti.

S obzirom na to da se radi o tenisici koja nije signature model određenog igrača, sigurno smo kako će biti dosta onih kojima se taj aspekt sviđa. Naime, tu popularnost smo do sad već vidjeli kod čuvenog Hyperdunka, prošlogodišnjih Air Zoom BB NXT, zatim Alphadunka i na kraju Zoom Rize modela, a G.T. je svojevrsni nasljednik svih ovih tenisica kojima je bez sumnje glavna zajednička točka – vrhunske performanse.

 

Naravno, performanse donosi kombinacija vrhunskih tehnologija, a kod G.T. Runa one su stvarno impresivne:
– Nike React anatomski uložak (sockliner)
Zoom Air Strobel ispod prednjeg dijela stopala
– React pjena ispod cijelog stopala
– Zoom Air jedinica ispod prednjeg dijela stopala

Vjerujte nam, ovakav slojevit pristup rezultirao je tenisicom koja vam daje rijetko viđenu udobnost, kontrolu i povrat energije, a još jedan ogroman plus je potplata kod koje su šanse da ćete osjetiti bilo kakvo proklizavanje minimalne. Tu je zatim još i gornjište, kod kojeg se koristi plastificirani mrežasti materijal koji je na mjestima čak i proziran čime se značajno smanjila težina tenisice i osigurala prozračnost. Naravno, kod ključnih dijelova poput pete i prstiju nalaze se pojačanja za sigurnost stopala, ali i izdržljivost materijala.

Kako smo na početku rekli, tenisica “ne pripada” niti jednom igraču, ali zato velik broj NBA zvijezda nosi ovaj odličan par, a među njima su Kevin Love, DeAndre Jordan, Duncan Robinson, Rudy Gay i jedini, legendarni, najveći sneaker king – PJ Tucker – u prošlogodišnjem NBA finalu! Nadamo se da ćete se složiti kako ovaj popis predstavlja još jednu, sasvim solidnu, preporuku.

U konačnici, ovdje se radi o odličnoj all-round tenisici za igrač(ic)e na svim pozicijama, a iako je njena primarna namjena za igranje košarke, također bi mogla biti odlična za rukomet ili odbojku, a s obzirom na atraktivne colorwayje sigurno će biti super izbor kao cjelodnevne, lifestyle tenisice.