Choose your language

 • Global delivery.
 • Secure payment.
 • Love for basketball.
 • Your shopping cart is empty

  This cart seems empty. Start filling it! In case you left some items in your cart last time, try signing in to your account.

  Continue shopping Sign in

Air Jordan Super.Fly 2017 ''Space Jam''

921203-002
€140.00

Details

Poletite in bodite nezaustavljivi v novih Jordan Super.Fly 2017.

 • Del kolekcije Jordan Super.Fly, ki je narejen iz najnovejše tehnologije Nike React, ki vam pomaga dosegati boljše rezultate na vsakem koraku. 
 • Zgornji del še nikoli ni bil tako mehak in prilagodljiv, največja vrednost Jordan Super.Fly pa je vsekakor brezhiben občutek, ki v kombinaciji z Nike Reactom tvori vrhunsko performance obutev. 

POSEBNOSTI

 • Flight Web zavezovanje za stabilno podporo. 
 • Sprednji jeziček za enostavno obuvanje. Sintetično usnje z dodatnim oblazinjenjem. 
 • Nike React tehnologija. 

VSAKA OBUTEV IMA SVOJO ZGODBO
Letošnja ponovna izdaja Jordan Super.Fly, nastala kot kombinacija Jordan IV in Jordan XI, je s svojim na pogled privlačnim dizajnom, podporo, oprijemom in udobnostjo zagotovo nekaj, kar je vredno preizkusiti.

Oprijem, s katerim se odlikuje ta športni copat, bodisi da gre za igro notri ali zunaj, vedno nudi občutek stabilnosti in oprijema na podlago. Ob upoštevanju raznolikosti gibanja pri košarki je Jordanova ekipa oblikovalcev za ta športni copat implementirala „mape pritiska“, ki nudijo podporo na 4 ključnih točkah pritiska na podplatu.

Poseben podplat s štirimi mapami pritiska. Dizajn podplata nudi odlično podporo pri gibanju v vseh smereh na terenu. Nudi idealno ravnovesje udobnosti in odzivnosti športnega copata, ki se dosega z Nike React jedrom. Plošča med Nike React peno in zunanjim podplatom prispeva k čvrstosti in kontroli pri obratih. To je potrdil tudi igralec iz L. A. Clippers in ambasador znamke Jordan, Blake Griffin: „Tekom sezone potrebujem športni copat, ki lahko skoči z mano in mi istočasno nudi dodatno podporo – športni copat, ki amortizira energijo in istočasno zagotavlja podporo.

Ravno to se dosega z novo Nike React peno, ki ob vsakem koraku optimizira amortizacijo, bodisi ob bočnem prodoru pod koš ali pa pri teku za zabijanje. Karkoli delaš – Jordan SuperFly 2017 ti pri tem pomaga. Športni copat nudi odlično podporo in udobnost, še posebej v zadnjem delu, kjer se nahajajo blazinice za peto, ki so namenjene za zaščito Ahilove tetive. Jordan SuperFly 2017 popolno zaklene nogo in jo ohranja stabilno skozi celotno igro.

Materiali spominjajo na old school superge iz ’90ih. Sintetični materiali vzdolž celotnega copata nudijo izjemno vzdržljivost in poskrbijo za odličen videz samega športnega copata.

Naj povzamemo, Jordan SuperFly2017 je zagotovo nekaj, kar morate upoštevati pri izbiri vašega športnega copata. Lahko ga preizkusite v našem in vašem Grosbasketu. Kdo ve – morda bo to ljubezen na prvi pogled.

O NIKE REACT TEHNOLOGIJI
Nike je inovator v pravem pomenu besede in vseskozi išče različne možnosti, kako košarkarsko obutev še izboljšati. In vedno, ko se na trgu pojavi Nike inovacija, nas le-ta v večini primerov navduši in nič drugače ni v primeru Nike React pene.

Pena, ki sestavlja podplat najnovejših Jordan Super.Fly 2017, je prava mešanice trdote in mehkobe, ki hkrati združuje tudi nov dizajn in izgled. Natančna kemijska sestava pene omogoča več energije kot katera koli testirana pena, ki se v tem trenutku uporablja na košarkarski obutvi. Hitra sprememba hitrosti, smeri, hiter odriv, mehak pristanek ter brezhibno gibanje so ključne prednosti Nike React tehnologije.

In da bi bila zgodba Nike React tehnologije popolna, se le-ta uporablja tudi na Nike Hyperdunk 2017!

Michael Jordan

For most fans, he is the greatest basketball player of all time a.k.a. the GOAT! While playing for the University of North Carolina, Chicago Bulls and Washington Wizards, he performed some of the most legendary moves in the history of basketball. After one NCAA Championship and six NBA titles, as many MVP Finals awards, five regular season MVP awards, 14 All-Star appearances, after being the NBA's leading scorer 10 times, winning two dunk contests and even being the best defensive player in the NBA in 1988 and two Olympic gold medals, "His Airness" changed the world of basketball with his game. He also made basketball one of the most popular sports in the world, and his collections are an inspiration to people of all ages around the world. As an owner of the Charlotte Hornets, he is still active in the NBA today, and he confirmed his immortality by being inducted into the Hall of Fame!

Air Jordan

In 1984, Nike signed the extremely talented Michael Jordan and in 1985 launched the first legendary Air Jordan 1 sneakers. This was followed by other popular models that turned the brand into a global hit, with ambassadors such as Ray Allen, Carmelo Anthony, Chris Paul, Jayson Tatum, Zion Williamson and Luka Dončić. Jumpman, the logo of this brand is a sign of top quality and style and must be in the wardrobe of every basketball fan.

Other information

MATERIAL

Upper
Textile + Other
Lining and insert
Other
Sole
Other