Choose your language

 • Global delivery.
 • Secure payment.
 • Love for basketball.
 • Your shopping cart is empty

  This cart seems empty. Start filling it! In case you left some items in your cart last time, try signing in to your account.

  Continue shopping Sign in

Adidas Harden Volume 1 BG

BW0630
€130.00

Details

Ultra odzivna obutev, ki se poklanja odličnemu James Hardnu, zvezdniku lige NBA.

 • Nizek profil, ki v vas prebudi dinamičnost, hitrost in ultra-odzivnost. 
 • Boost tehnologija še nikoli ni bila tako odzivna: več, kot daš, več dobiš. 
 • TPU obloga za dodatno stabilnost. 
 • Udobna tekstila podloga. 
 • Na peti 3 črte Adidas. 
 • Za vrhunski oprijem na igrišču poskrbi podplat, ki je dobil svoj navdih po geometrijskem Fibonaccijevem zaporedju.

VSAKA OBUTEV IMA SVOJO ZGODBO
Adidas je v sodelovanju z James Hardenom izdal njegovo prvo »signature« obutev, imenovano Harden Vol. 1. James Edward Harden Jr. se je rodil leta 1989 v Los Angelesu, Kaliforniji.

Kot študent je igral košarko na kolidžu v Arizoni, kjer je že dosegal odlične rezultate, nato pa je bil leta 2009 izbran kot tretji igralec na NBA draftu. Izbrala ga je ekipa Oklahoma City Thunder, s katero je leta 2012 dosegel naziv »šestega NBA moža leta« (NBA Sixth Man of the Year) in prodor vse do NBA finala. V finalu se je ekipa soočila z Miami Heat, v kateri je bil takrat tudi LeBron James, ki je bil tega leta imenovan za MVPja finala. V naslednji sezoni je bil Harden »zamenjan« v Houston. Pri Rocketsih se je Harden resnično razcvetel in dokazal, da je eden najboljših strelcev v ligi. Obutev Harden Vol. 1 vsekakor pooseblja Jamesovo kreativnost ter močno izraznost tako na igrišču kot izven njega.

Harden je o sodelovanju z Adidasom povedal naslednje: »To je bilo moje prvo oblikovanje obutve od začetka. Z Adidasom smo želeli zavzeti nekaj drugačnega, biti iskreni do tega kar smo in se tako diferencirati od ostalih. To je bila res edinstvena priložnost in delo, ki smo ga vložili v obutev, jo dela zelo pristno. Odprti smo do idej en drugega in nikakor nismo želeli samo postaviti obutve na polico in reči »To je James Harden«. Narejene so za moj način igre in v obutvi boste videli moj stil, različna občutenja, majhne detajle in zgodbe, ki predstavljajo, kdo sem.«

adidas

adidas is a German sports giant based in Bavaria, known as the largest European sports equipment manufacturer covering all sports, with an extremely strong presence in the lifestyle category through collaborations with stars such as Kanye West, Pharrell and Rita Ora. The company’s basketball ambassadors are Derrick Rose, Damian Lillard, James Harden and Donovan Mitchell, and they all enjoy benefits from their revolutionary Boost and Lightstrike technologies.

Other information

MATERIAL

Upper
Textile + Other
Lining and insert
Other
Sole
Other