Choose your language

 • Global delivery.
 • Secure payment.
 • Love for basketball.
 • Your shopping cart is empty

  This cart seems empty. Start filling it! In case you left some items in your cart last time, try signing in to your account.

  Continue shopping Sign in

Polar A360 Fitness tracker

90061485
€200.00

Details

Vadba na podlagi srčnega utripa je zdaj priročnejša kot kdaj koli prej. Samo zategnite zapestni pašček, vklopite način za vadbo in začnite! Hitro in brez truda spremljajte srčni utrip, ko tečete, telovadite v fitnes centru in celo ko kolesarite v službo. 

Vaš popolni vadbeni sopotnik skrbi, da ste v ustreznem območju srčnega utripa, s čimer vas podpira pri doseganju ciljev vadbe. Meri aktivnost, vadbo, šteje korake, meri razdaljo in kalorije ter samodejno beleži trajanje in kakovost spanca. Nudi povratne informacije, da bi vam pomagal doseči dnevne cilje. Prav tako vas z vibriranjem lahko obvešča o dohodnih klicih, sporočilih, dogodkih v družbenih omrežjih in koledarskih opomnikih. 

Z možnostjo My Heart Rate lahko v trenutku preverite svoj srčni utrip. Povezljiv z spletno storitvijo in aplikacijo Polar Flow s katero opravljate prenos in analizo zbranih podatkov. 

Lastnosti: 

Vadba z merjenjem srčnega utripa na zapestju 

 • Vadba z merjenjem srčnega utripa je s to napravo priročnejša kot kdaj koli prej – samo zategnite pašček in že ste pripravljeni na vadbo. Vadite s primerno intenzivnostjo in pridobite navodila za doseganje ciljev telesne pripravljenosti. 

Sledenje aktivnosti 24/7

 • Sledite aktivnosti 24 ur na dan in vse dni v tednu ter si zagotovite praktično podporo, ki vam bo pomagala doseči individualni cilj dnevne aktivnosti. 

Pametno obveščanje z vibriranjem 

 • Z obvestili iz telefona na zapestju boste vedno na tekočem in boste vedeli, ali in kdaj se morate ustaviti. 

Hitrost in razdalja 

 • Med tekom ali hojo v zaprtem prostoru ali na prostem lahko glede na premikanje zapestja izmerite svojo hitrost in razdaljo. 

Koraki in razdalja 

 • Sledi korakom in te podatke uporablja za izračun razdalje, ki ste jo prehodili ali pretekli. 

Pametne kalorije 

 • Natančno ugotovite, koliko kalorij ste porabili. Porabljene kalorije se izračunajo s kombiniranjem osebnih podatkov (teže, višine, starosti in spola) ter podatkov o dnevni aktivnosti in vadbi na podlagi srčnega utripa 

Spanje 

 • Samodejno beleži trajanje in kakovost spanca. V aplikaciji Polar Flow in spletni storitvi si lahko ogledate svoje spalne vzorce in izveste več o njih.

Polar

Polar has invented the first heart rate monitor for training and has also been a leader in the field of technological innovations and training computers since 1977. The Polar products will help you to increase your current level of exercise, regardless of whether you are a recreational or professional athlete. Additionally to the heart rate measuring the Polar watches offer a lot of other additional features that will help you to maintain your physical fitness or even raise it to the higher level.